Karrierer

Vores passionerede og drevne ledere arbejder hårdt og drømmer stort. Derfor er CIBT en af ??de hurtigst voksende globale visum- og immigrationsudbydere. Vi er ambitiøse og udfører vores arbejde med et formål, vi leverer globale mobilitetsløsninger til privatpersoner og virksomheder over hele verden. I løbet af de sidste fem år er vi mere end fordoblet i størrelse, netop for at blive en rigtig global leverandør, der tilbyder et komplet sæt af mobilitetsløsninger, med et uovertruffen niveau af personlig service. Vi opererer i et multinationalt, hurtigt og dynamisk miljø, hvor vi stræber efter at være det bedste i alt hvad vi gør. Med over 1400 medarbejdere på tværs af 22 lande, driver vi vækst og innovation i den globale mobilitetsløsningsindustri. Vores firma vokser, og det gør mulighederne for at starte og opbygge din karriere også.

Sådan ansøger du

Tak fordi du overvejer en stilling hos CIBT. Alle åbne stillinger er opført på vores virksomheds hjemmeside. Du kan ansøge om en stilling ved at indsende dit CV og en ansøgning via linket. Når vi har modtaget dit CV, vil vi gennemgå dine oplysninger og kontakte vellykkede kandidater til et telefoninterview. Hvis du er et match, ??inviterer vi dig til et personlig interview.

CIBT accepterer ikke ansøgninger fra rekrutteringsagenter. Hvis du repræsenterer et agentur, bedes du ikke indsende eller videresende ansøgninger. CIBT er ikke ansvarlig for gebyrer i forbindelse med uopfordrede ansøgninger.

Se ledige stillinger hos CIBT
Se alle ledige Denmark Stillinger

Premium Priority

Vores VIP service med personlig tilknyttet konsulent. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service

Få mere at vide

Serviceambitioner

Visumservice's globale team af visumeksperter sætter en ære i at levere personlig opmærksomhed og professionel service på højeste niveau til for vores kunder og klienter. Visumservice sætter en ære i at forblive den hurtigste, letteste og sikreste måde at indhente rejsevisa på.

Vælg Visumservice

Hurtigt.  Visumservice er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Visumservice kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Visumservice opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.