Privatlivspolitik

CIBT ønsker at yde vores kunder den allerbedste service. Som en del af denne forpligtelse er det meget vigtigt for os at leve op til den tillid, vores kunder og de besøgende på vores websites viser os. Vi er klar over, at det er vores ansvar at beskytte dit privatliv og informere dig om vores procedurer for indsamling af oplysninger gennem vores privatlivspolitik. Vores privatlivspolitik beskriver:

  • hvilken type oplysninger vi indsamler, når du bruger vores website
  • formålet med at indsamle dine oplysninger
  • de fordele, det har for dig, når vi indsamler dine oplysninger

Vi kan til enhver tid vælge at ændre privatlivspolitikken. I tilfælde af opdateringer offentliggør vi den ændrede privatlivspolitik på vores website, så du nemt kan se væsentlige ændringer.

Dataansvarlig

ViusmserviceApS Cvr: 34054266, Strandvejen 61, 2100 Copenhagen ('CIBT'), info@visumservice.dk, +45 70 27 26 27 er den enhed, der har ansvar for behandling af dine personoplysninger.

Brug af personoplysninger og kategorier af personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

  • Optimering af vores website, så du kan få en målrettet browsing-oplevelse: CIBT indsamler oplysninger om dine besøg på vores website, f.eks. hvilke undersider du besøger, hvor længe du har været på websitet osv. De indsamlede oplysninger viser os, hvilke sider du har været inde på, når du bruger vores website. På den måde kan vi levere en optimal service til dig ved at tilbyde en målrettet browsing-oplevelse og produkttilbud, der passer til netop dine behov. Se også vores politik om cookies herunder.
  • Ordreafgivelse og levering af serviceydelser: Når du afgiver en ordre, indsamler vi dit navn, telefonnummer, e-mailadresse, adresse og andre kontraktoplysninger samt forskellige økonomiske data . Vi indsamler disse oplysninger for at kunne levere de serviceydelser til dig, som du ønsker, og for at fakturere dig, når vi leverer vores produkter og serviceydelser. Vi bruger oplysningerne til at kontakte dig vedrørende de serviceydelser, du har købt. Oplysningerne er en forudsætning for, at du kan handle hos CIBT.
  • Markedsføring: Vi behandler dine personoplysninger, såsom navn, telefonnummer, e-mailadresse, adresse og andre kontaktoplysninger , så vi kan kontakte dig med henblik på markedsføring i form af f.eks. særlige reklamekampagner eller nyhedsbreve. Vi bruger kun dine personoplysninger til at kontakte dig med henblik på markedsføring, hvis du har givet samtykke til det. Vi hverken sælger eller bytter oplysningerne.

Hjemmelsgrundlag

Vi behandler de personoplysninger, der er anført herover, på baggrund af følgende hjemmelsgrundlag i forhold til hvert af de herover anførte formål:

  1. Optimering af vores website, så du kan få en målrettet browsing-oplevelseBehandling er nødvendig for, at vi kan forfølge en legitim interesse i forbindelse med optimering af vores website, og du kan få en målrettet browsing-oplevelse (Persondataforordningen, artikel 6, stk. 1, litra f).
  2. Ordreafgivelse og levering af serviceydelserBehandling er nødvendig til opfyldelse af en kontrakt med dig (Persondataforordningen, artikel 6, stk. 1, litra b).
  3. MarkedsføringBehandling er baseret på vores legitime interesse i at kontakte dig med henblik på markedsføring (Persondataforordningen, artikel 6, stk. 1, litra f).
  4. Deling af dine personoplysninger CIBT deler ikke dine personoplysninger med andre.
  5. Overførsel til lande uden for EU/EØS For at kunne levere serviceydelser til dig kan vi under visse omstændigheder være nødt til at overføre dine personoplysninger til tredjeparter.

    Bemærk, at dine personoplysninger kan blive overført til tredjelande, hvor der eventuelt ikke er det samme beskyttelsesniveau af dine personoplysninger som i dit land. For overførsel til USA overholder CIBT Privacy Shield-aftalen mellem USA og EU og Privacy Shield-aftalen mellem USA og Schweiz, som vedtaget af det amerikanske handelsministerium vedrørende indsamling, brug og opbevaring af personoplysninger i EU’s medlemslande og Schweiz. CIBT bekræfter, at de overholder Privacy Shield-aftalernes databeskyttelsesprocedurer vedrørende meddelelse, valg, videreoverførsel, sikkerhed, dataintegritet, adgang og håndhævelse. Du kan få mere at vide om Privacy Shield-programmet og se CIBT’s bekræftelse på https://www.privacyshield.gov/list.

    Vedrørende overførsel til andre tredjelande henholder CIBT sig til de beskyttelsesforanstaltninger, der er i Fællesskabets Referencebureaus/EU’s standardkontraktbestemmelser. Disse beskyttelsesforanstaltninger kan forelægges på anmodning (se afsnittet om, hvordan du kontakter os herunder).
  6. Opbevaring af dine personoplysninger Vi opbevarer dine personoplysninger på baggrund af følgende kriterier: [Insert criteria used to determine the retention period].

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigtsret til samt ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Herunder har du ubetinget ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring.
  • Hvis behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning har ikke indflydelse på retsgyldigheden af den behandling, der blev foretaget, inden du trak dit samtykke tilbage. Du kan trække dit samtykke tilbage ved hjælp af [insert modality].
  • Du har ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indsende en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
  • Du kan udøve dine rettigheder ved [insert information on how to make use of rights, e.g. electronic form, email request, reference to Contacting Us below etc.].

Der kan være betingelser eller begrænsninger for disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du for eksempel har ret til dataportabilitet i det specifikke tilfælde – det afhænger af de specifikke forhold vedrørende behandlingen.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte CIBT's kundeservice via e-mail på [CIBT contact email].

Dette website kan indeholde links til andre websites. CIBT er ikke ansvarlig for disse websites’ databeskyttelsesprocedurer eller indhold.

Politik om cookies

CIBT anvender cookies til at gøre din oplevelse bedre, når du bruger vores website. Cookies er identifikatorer, der lægges på din computers harddisk, og som gør det muligt for vores systemer at genkende din browser. Cookies gør det muligt for os at videregive bestemt information eller indhold, der er specifikt for dine behov og interesser. Vores website anvender desuden cookies til at følge bevægelser anonymt på vores website.

Samtykke

Når du bruger vores website, accepterer du, at CIBT anvender cookies som beskrevet herunder, medmindre du har fravalgt cookies i din browser. Hvis du ikke har fravalgt cookies på det tidspunkt, hvor du giver dit samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage ved at blokere for cookies i din webbrowser. Du kan få yderligere information om, hvordan du sletter og blokerer for cookies herunder.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som websitet placerer på din computers harddisk, smartphone eller anden elektronisk enhed. Betydningen af ordet ’cookies’ i denne politik og i samtykketeksten omfatter dog også andre former for automatisk dataindsamling, f.eks. Flash-cookies (Local Shared Objects), Web Storage (HTML5), JavaScripts eller cookies, der placeres ved brug af andre typer software. Ordet ’cookies’ henviser også til information om MAC-adresser og anden information om din enhed.

Cookies kan anvendes af CIBT og tredjeparter.

Der er i hovedtræk to typer cookies, ’midlertidige’ cookies og ’permanente’ cookies. De midlertidige cookies er forbundet med det aktuelle besøg på websitet og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser ned. Permanente cookies gemmes derimod på dit udstyr. Permanente cookies sletter sig selv efter en bestemt periode, men bliver fornyet, hver gang du besøger websitet.

Hvordan du undgår og sletter cookies

Hvis du ikke ønsker, at CIBT skal placere eller aflæse cookies på dit udstyr, har du mulighed for at frav&a