Krav til forretningsvisum til Indonesien Visum for danske statsborgere

  1. Visum kan være påkrævet

    Visumfritaget for et ophold af op til 30 dages varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal være i besiddelse af et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed på indrejsetidspunktet og med mindst én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for flybilletter til vidererejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved sit flyselskab, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser varierer
    • Ankomme til og afrejse fra landet via et af de anførte indrejsesteder. Klik her for at gøre linket tilgængeligt

    Ophold af mere end 30 dages varighed kræver visum. Kravene fremgår af VisumService-ansøgningspakken.

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen
    • Være absolut ubeskadiget

  3. Fotografi

    Du bedes sende ét fotografier. Upload dit foto, så udskriver vi det i overensstemmelse med de nøjagtige specifikationer, som dette visum kræver. Følg https://visumservice.dk/photo-service for at uploade dit foto.


    Du kan også aflevere to pasfarvefoto, som overholder følgende specifikke kriterier: Det skal være taget inden for de seneste tre måneder op ad en hvid baggrund og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet; det skal være 35 mm gange 45 mm stort; det skal gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk. Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål. Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer.

  4. Garantibrev

    Du skal forelægge et garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Sørg for, at dit brev lever op til de specifikke krav, ved at bruge vores digitale garantibrev. Besøghttps://visumservice.dk/bcl-orderfor at komme i gang.

    Du kan også bruge eksempelgarantibrevet, der findes på https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf , med det eksakte viste sprogvalg og format for at forhindre afvisning og mulige forsinkelser af din visumanmodning. 

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

    Du skal forelægge et garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Alle breve skal være udskrevet på firmabrevpapir, der viser en dansk postadresse. Brug eksempelgarantibrevet på adressen https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf til at udforme dit brev.

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

  5. Invitationsbrev

    Et invitationsbrev fra virksomheden, som ansøgeren vil besøge. Dette brev skal:

    • Være på virksomhedens brevpapir
    • Indeholde ansøgerens navn og nationalitet
    • Indeholde ansøgerens jobtitel og startdatoen for ansættelsesforholdet 
    • Specificere besøgsstedet og formålet med besøget
    • Specificere det ønskede antal indrejser og visummets nødvendige gyldighedsperiode
    • Indeholde dato(er) for ind- og udrejse 
    • Indeholde kontaktoplysninger på den inviterende virksomhed/værten
    • Være forsynet med den inviterende virksomheds stempel
    • Være underskrevet på originalen 

  6. Bevis for rejseplan

    Oplysninger vedrørende rejseplaner. Disse skal forelægges i form af:

    • En kopi af flybekræftelse til indrejse/udrejse
    • En kopi af hotelbekræftelsen

  7. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular. Formularen skal:

    • Udfyldes med store blokbogstaver
    • Udskrives og underskrives af ansøgeren

  8. VisumService Ordreformular

    Forelæg VisumService-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

Krav til turistvisum til Indonesien Visum for danske statsborgere

  1. Visum kan være påkrævet

    Visumfritaget for et ophold af op til 30 dages varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal være i besiddelse af et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed på indrejsetidspunktet og med mindst én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for flybilletter til vidererejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved sit flyselskab, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser varierer
    • Ankomme til og afrejse fra landet via et af de anførte indrejsesteder. Klik her for at gøre linket tilgængeligt

    Ophold af mere end 30 dages varighed kræver visum. Kravene fremgår af VisumService-ansøgningspakken.

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen
    • Være absolut ubeskadiget

  3. Fotografi

    Du bedes sende ét fotografier. Upload dit foto, så udskriver vi det i overensstemmelse med de nøjagtige specifikationer, som dette visum kræver. Følg https://visumservice.dk/photo-service for at uploade dit foto.


    Du kan også aflevere to pasfarvefoto, som overholder følgende specifikke kriterier: Det skal være taget inden for de seneste tre måneder op ad en hvid baggrund og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet; det skal være 35 mm gange 45 mm stort; det skal gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk. Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål. Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer.

  4. Bevis for rejseplan

    Oplysninger vedrørende rejseplaner. Disse skal forelægges i form af:

    • En kopi af flybekræftelse til indrejse/udrejse
    • En kopi af hotelbekræftelsen

  5. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular. Formularen skal:

    • Udfyldes med store blokbogstaver
    • Udskrives og underskrives af ansøgeren

  6. VisumService Ordreformular

    Forelæg VisumService-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

Digital fotoservice

VisumService digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Vælg VisumService

Hurtigt.  VisumService er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  VisumService kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  VisumService opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.