Krav til forretningsvisum til Vietnam Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til 15 dages varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejsen og to tomme visumsider
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der beviser formålet med rejsen

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen
    • Skal have mindst to tomme visumsider
    • Være absolut ubeskadiget

  3. Fotografi(er)

    Du skal forelægge et pasbillede i farver, som lever op til følgende kriterier:

    • Være taget inden for de seneste tre måneder og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet
    • Være taget op ad en helt hvid baggrund
    • Være 35 mm gange 45 mm stort
    • Gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk
    • Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål
    • Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer

  4. Garantibrev

    Du skal forelægge et garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Alle breve skal være udskrevet på firmabrevpapir, der viser en dansk postadresse. Brug eksempelgarantibrevet på adressen https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf til at udforme dit brev.

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

  5. Invitationsbrev

    Et invitationsbrev fra virksomheden, som ansøgeren vil besøge. Dette brev skal:

    • Være på virksomhedens brevpapir
    • Indeholde ansøgerens navn og nationalitet
    • Indeholde ansøgerens jobtitel og startdatoen for ansættelsesforholdet 
    • Specificere besøgsstedet og formålet med besøget
    • Specificere det ønskede antal indrejser og visummets nødvendige gyldighedsperiode
    • Indeholde dato(er) for ind- og udrejse 
    • Indeholde kontaktoplysninger på den inviterende virksomhed/værten
    • Være forsynet med den inviterende virksomheds stempel
    • Være underskrevet på originalen 

  6. Bevis for godkendelse

    Dette skal forelægges af sponsoren som kopi af godkendelse fra immigrationsmyndighederne i destinationslandet.

  7. Kopi af pas

    En tydelig kopi af informationssiden fra ansøgerens pas.

  8. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular

  9. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

Krav til turistvisum til Vietnam Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til 15 dages varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejsen og to tomme visumsider
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der beviser formålet med rejsen

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen
    • Skal have mindst to tomme visumsider
    • Være absolut ubeskadiget

  3. Fotografi(er)

    Du skal forelægge et pasbillede i farver, som lever op til følgende kriterier:

    • Være taget inden for de seneste tre måneder og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet
    • Være taget op ad en helt hvid baggrund
    • Være 35 mm gange 45 mm stort
    • Gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk
    • Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål
    • Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer

  4. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular

  5. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

Digital fotoservice

Visumservice digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Vælg Visumservice

Hurtigt.  Visumservice er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Visumservice kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Visumservice opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.