Australsk ETA

En ETA er en elektronisk autorisation fra myndighederne til indrejse i Australien. Du skal være under 75 år gammel og have et pas fra et af de berettigende lande for at kunne ansøge om ETA. Vis alle lande

FÅ ETA

Visumservice og dette websted er ikke knyttet til nogen myndighedsorganer. Vi håndterer hele ansøgningsprocessen på dine vegne og hjælper dig med at finde vej igennem de komplicerede krav. Gebyrerne varierer afhængigt af din destination og din ansøgnings kompleksitet. Visumservice-servicegebyrer opkræves i tillæg til og uafhængigt af eventuelle myndigheds-/konsulatgebyrer, som skal betales til den pågældende ambassade.

Du kan ansøge om australsk forretnings- eller turist ETA

Electronic Travel Authority (underkategori 601) er beregnet til personer, der har til hensigt at rejse til Australien på midlertidig basis med turisme- eller forretningsformål.

Turist ETA – Turist ETA er kun gældende til turisme. Turisme omfatter ferierejser og besøg af familie og/eller venner. Den er gyldig i 1 år og kan bruges til flere rejser af op til 3 måneders varighed.

Forretnings ETA – Forretnings ETA er kun gældende til forretningsformål. Forretningsformål kan omfatte deltagelse i en konference, forhandlinger eller et sonderende virksomhedsbesøg. Den er gyldig i 1 år og kan bruges til flere rejser af op til 3 måneders varighed.

Hvis du har til hensigt at udføre kortvarigt, ikke-vedvarende, specialiseret arbejde i Australien, skal du ansøge om det nye midlertidige arbejdsvisum til kortvarigt ophold (underkategori 400). Visumservice kan hjælpe dig med denne ansøgning. Ansøg nu

Den hurtigste og letteste måde at få en ETA på

  1. Omgående godkendelse. Ansøg online, og få din ETA i løbet af få minutter.
  2. Disponibel 24/7. Til rådighed døgnet rundt alle ugens dage.
  3. Gyldig i mindst et år. En ETA giver dig tilladelse til at rejse ind i Australien så mange gange, du har lyst til inden for 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

FÅ ETA

  1. Ikke fra et berettigende land

    Du kan ansøge om et traditionelt visum, hvis du ikke er fra et berettigende land.
    Ansøg nu

Vælg Visumservice

Hurtigt.  Visumservice er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Visumservice kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Visumservice opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.

Digital fotoservice

Visumservice digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Premium Priority

Vores VIP service med personlig tilknyttet konsulent. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service

Få mere at vide