US ESTA

US ESTA er et elektronisk system til rejseautorisation i forbindelse med rejser til USA.  Det svarer til et visum, men der bliver ikke sat mærkater eller stempler i dit pas. Du skal have et pas fra et af disse lande for at være berettiget. Vis alle lande.

Visumservice og dette websted er ikke knyttet til nogen myndighedsorganer. Vi håndterer hele ansøgningsprocessen på dine vegne og hjælper dig med at finde rundt i de komplicerede krav. Gebyrerne varierer afhængigt af din destination og din ansøgnings kompleksitet. Visumservice-servicegebyrer opkræves i tillæg til og uafhængigt af eventuelle myndigheds-/konsulatgebyrer, som skal betales til den pågældende ambassade.

Den hurtigste og letteste måde at få US ESTA på

 1. Med Visumservice kan du ansøge når som helst, og du får tilsendt bekræftelse via e-mail eller post fra Visumservice med underretning, så snart din ESTA er udstedt.
 2. Det kan tage op til 72 timer at få en ESTA godkendt af amerikanske US Homeland Security.  

  Du skal ansøge om ESTA mindst 72 timer forud for afrejsetidspunktet.

 3. Når en ESTA er udstedt, er den gyldig i 2 år, eller indtil dit pas udløber (afhængigt af hvad der indtræffer først), og den tillader flere indrejser i USA.

Når du rejser på en ESTA:

 • Skal du have en returbillet/billet til videre rejse på en planlagt flyvning hos et større flyselskab/krydstogtselskab, der har registrering til ESTA
 • Må du ikke blive i mere end/op til maks. 90 dage inkl. Mexico, Canada og de Caribiske øer
 • Må du ikke tidligere have overtrådt US-amerikansk immigrationslovgivning (dvs. være blevet længere end perioden på 90 dage)

Vigtige krav til ESTA-ansøgere

 • Hvis du er amerikansk statsborger og har dobbelt statsborgerskab i et andet land med visumfritagelse (Visa Waiver Program), behøver du ikke ESTA. Du skal bruge dit amerikanske pas til at rejse ind i USA.
 • Vær opmærksom på, at som følge af ændringer af anti-terrorlovgivningen (Terrorist Travel Prevention Act) kan statsborgere i VWP-lande, der har besøgt: Iran, Irak, Nord-Korea, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia eller Yemen i eller efter marts 2011, ikke længere bevilges ESTA.
 • Statsborgere i VWP-lande, der også er statsborgere i Iran, Nord-Korea, Sudan eller Syrien, kan ikke bevilges ESTA.
 • Pr. 1. april 2016 skal du for at kunne bevilges ESTA have et pas, som har en integreret chip, og som er forsynet med det universelle e-pas-symbol på forsideomslaget (som vist nedenfor)

Fordele ved at bruge Visumservice

 • Assistance fra en rigtig person. Hvis du har spørgsmål vedrørende din ansøgning, er en af vores eksperter fra Visumservice til rådighed og kan hjælpe telefonisk eller via e-mail.
 • Automatiske systemopdateringer. Hvis din ansøgning om ESTA ikke godkendes øjeblikkeligt, kontrollerer vores systemer automatisk for godkendelse på den rejsendes vegne og underretter den rejsende, når der er givet godkendelse.  
 • Omgående bekræftelse via e-mail.  Visumservice sender automatisk e-mail til rejsende, der modtager omgående bekræftelse, med e-mail-referencenummeret, som desuden gemmes til fremtidig reference. På denne måde opnås sikker elektronisk registrering af alle personlige oplysninger sammen med ESTA'en.

Visumservice er ikke en del af de amerikanske myndigheder. Det amerikanske Department of Homeland Security (DHS) træffer afgørelserne vedr. alle ESTA-ansøgninger. Du kan ansøge om ESTA direkte via DHS-webstedet, men så kan du ikke benytte dig af de Visumservice-serviceydelser, der er omtalt ovenfor.

Ikke fra et berettigende land? Rejsende med pas fra alle andre lande skal ansøge direkte ved den US-amerikanske ambassade for at få visum til indrejse i USA.  Se i CIBT Serviceoversigt for at få ambassadekontaktoplysninger for USA.

Brug for mere tid?

Tilføj en ekstra time til din ansøgningstid.  Med Priority 6-service bliver alle ansøgninger, der indgives til Visumservice imellem 18:00 og 19:00, evalueret samme aften og indsendt næste morgen.  Vælg Priority 6-service.   

Visum-kviktjek

Indehavere af dansk pas: Find ud af, om din destination kræver visum.

Vis alle lande

Mest populære visum-destinationer