US ESTA Oplysninger om rejsende

VIGTIGT
Udfyld venligst følgende webformular for at ansøge om ESTA. Det kan som følge af nylige ændringer i de amerikanske myndigheders elektroniske ESTA-grænseflade tage nogle minutter at bekræfte din ESTA-indsendelse. Når du har udfyldt nedenstående formular, modtager du en afventer-bekræftelse. Vores team kontakter dig for at fortælle, når din ESTA er behandlet.

Bemærk venligst: Efter nylige ændringer iht. lovgivningen om forebyggelse af terroristers mulighed for at rejse (Terrorist Travel Prevention Act), er rejsende i følgende kategorier ikke længere berettiget til at rejse eller opnå indrejse i USA under VWP-programmet:

  • Statsborgere fra VWP-lande, som har rejst til eller befundet sig i Iran, Irak, Libyen, Nord-Korea, Somalia, Sudan, Syrien eller Yemen siden den 1. marts 2011 eller senere (med begrænsede undtagelser).
  • Statsborgere fra VWP-lande, som har rejst til eller befundet sig i Cuba siden den 1. januar 2021 eller senere.
  • Statsborgere i VWP-lande, der også er statsborgere i Iran, Irak, Libyen, Nord-Korea, Somalia, Sudan, Syrien eller Yemen. 
  • Statsborgere i VWP-lande, der ansøger og rejser den 1. april 2016 eller senere med et pas, som ikke indeholder en elektronisk chip.
Hvis du hører til i en af disse kategorier, bedes du undlade at fortsætte med ESTA-ansøgning. Se www.cbp.gov/ESTA for at få oplysninger om, hvordan du ansøger om visum.

Indtast oplysningerne, præcis som de fremgår af den rejsendes pas. Servicegebyrer opkræves pr. ansøgning og er inkl. konsulatgebyrer, men ekskl. moms og tredjepartsgebyrer.


   
Indtast dit fornavn, som det står i dit pas. Hvis et mellem- eller andet navn er inkluderet i feltet fornavn i dit pas, skal det også angives her.


Landekode:

Telefonnummer:
Landekode:

Telefonnummer:

Pasoplysninger


Nødkontaktoplysninger i eller uden for USA

Landekode
Telefonnummer

Social Media Information

Rejseoplysninger

   
   

Beskæftigelsesoplysninger

   NÆSTE
Ansøgning under behandling