Ledelse

CIBT og dets datterselskaber, VisumService har et højtuddannet og motiveret ledelsesteam med tilbundsgående viden om branchen, omfattende erfaring og unikke færdigheder.

Det britiske ledelsesteam

Florent Frapolli - Admin. dir. - Europa

Florent Frapolli kom til CIBT i 2012 og er administrerende direktør for den europæiske region. Under hans ledelse har CIBT foretaget en række opkøb og udvidelser i 12 europæiske lande. Florent har en dokumenteret baggrund for succesrig udvikling og styrkelse af virksomheder med opretholdelse af et højt kundeserviceniveau. Inden han kom til CIBT, havde Florent ledende stillinger i G4S inden for luftfartsindustrien, DMD på markedet for inflight entertainment til flyselskaber og Iron Mountain inden for journalforvaltning. Florent fokuserer på at udvikle de europæiske aktiviteter ved at bruge operationel ekspertise til at fremme rentabiliteten. Florent er kandidat fra universitetet Aix-Marseille.

Martin Høgh de Moura - Country Manager - Denmark

Martin H & oslash; gh de Moura tiltrådte Visumservice Headoffice Oslo i 2011. I 2012 flyttede han tilbage til København, Danmark, for at etablere et nyt Visumservice kontor. Martin har arbejdet som landleder hos Visumservice Danmark i 7 år. Han er primært ansvarlig for forretningsudvikling og kontoadministration. Sammen med det danske team af visumeksperter sikrer han, at operationerne forvaltes godt med vægt på fremragende kundeservice. Før Visumservice arbejdede Martin med salgs- og kundeservice og har mange års ekspertise inden for disse områder. Martin vil fortsat fokusere på forretningsudvikling, kontoadministration og god kundeservice.

Ashok Sharma – Operation Director for EU

Ashok Sharma er vores europæiske Operations Director og har ansvar for alle operationelle aspekter af CIBT business i 12 europæiske lander. Ashok Sharma blev en del af CIBT i 2010, Ashok har arbejdet i flere afdelinger med omfattende viden indenfor forretningen. Inden da har Ashok arbejdet med ING Direct. Han sørger for at alle operationelle teams i europa, leverer højeste serviceniveau hvergang vores kunder benytter CIBT.

Koncernledelsesteam

John Donoghue - Præsident og arbejdende bestyrelsesformand

John Donoghue kom til CIBT i september 2008 og har fungeret som virksomhedens præsident og arbejdende bestyrelsesformand siden september 2010. Under Johns ledelse har virksomheden mere end fordoblet sin størrelse og rentabilitet og udbygget sin globale tilstedeværelse med aktiviteter i 22 lande. I hans tid på posten har virksomheden gennemført næsten 40 opkøb, standardiseret operationelle procedurer for at levere konsekvente globale serviceniveauer, implementeret et stærkt online-salgsprogram og udviklet partnerskaber med en række af verdens største flyselskaber og forbrugerrejsewebsteder.  John har også styret virksomhedens ekspansion, så den nu tilbyder et komplet sortiment af serviceydelser inden for immigration og mobilitet til større erhvervsklienter. Inden han kom til CIBT, havde John ledende stillinger med fokus på salg, marketing og kundeservice i organisationer som Verisign, Network Solutions, World Wildlife Fund og MCI Telecommunications. John var ved MCI i 12 år, hvor han fungerede som virksomhedens Senior Vice President for markedsføring med ansvar for reklame, markedsføringssamarbejder, produktudvikling og PR. John er kandidat med højeste udmærkelse fra George Washington University. John er medlem af CIBTs bestyrelse.

Steven Diehl – Senior Vice President of Global Business Development

Steve Diehl blev udnævnt til Senior Vice President of Global Business Development i CIBT i 2012. Steve har ansvaret for udvikling af omfattende mobilitetsløsninger til globale virksomheder.  Efterhånden som CIBTs domæner har bredt sig til nye regioner, har Steve og hans team spillet en afgørende rolle for at tilvejebringe strategisk vejledning og styring for kunder, der søger kort- og langsigtede migreringsstrategier, som er skræddersyet til specifikke branchesektorer. Forud for hans aktuelle udnævnelse har Steve fungeret i forskellige roller i CIBT, herunder Vice President of Sales og Vice President of Account Management, hvor han anførte sit team til at opnå vækst og sikre en alsidig portefølje af erhvervs-, myndigheds- og NGO-klienter. Ud over hans ansvarsområder vedrørende global forretningsudvikling administrerer Steve virksomhedens voksende immigrationsaktiviteter i Latinamerika, hvor han har udbygget kunderelationer på tværs af helt nye grænser. Steve påbegyndte sin karriere ved CIBT i 1996. Han har en Bachelor of Arts-grad i International Relations fra Syracuse University, hvor han tog eksamen med højeste udmærkelse.  Han er aktivt medlem af og hyppig paneldeltager i førende internationale rejse- og mobilitetssammenslutninger, herunder Association for Workforce Mobility (Worldwide ERC), Forum for Expatriate Management (FEM, Association of Corporate Travel Executives (ACTE) og Global Business Travel Association (GBTA).

Pete Fox - Chief Information Officer

Pete Fox kom til CIBT som CIO i september 2009. Han har ansvaret for alle aspekter af virksomhedens tekniske strategi og aktiviteter, herunder softwareudvikling, netværksadministration, datacentre og digital sikkerhed.  Pete leder desuden det globale marketing-team for at udvikle innovative nye produkter og serviceydelser.  Hos CIBT har Pete stået i spidsen for implementeringen og opstarten af CIBTs skræddersyede udførelsessystem til fulfillment i 22 forskellige lande, der arbejder på 7 forskellige sprog.  Pete fører tilsyn med CIBTs kommercielle softwareprodukter og har udviklet ImmigrationSmart, virksomhedens innovative teknologiløsning til koncernmobilitet. Pete har stor erfaring inden for ledelse og udvikling af store distribuerede netværksapplikationer, webbaserede applikationer, global marketing og e-handelsprodukter.  Inden han kom til CIBT, havde Pete flere ledende stillinger ved Network Solutions, hvor han stod i spidsen for to større opkøb og fungerede som SVP med ansvar for teknik, produktudvikling samt sammenlægninger og opkøb.  Hans baggrund omfatter erfaring med virksomheder som Lockheed Martin og General Electric.  Pete har en uddannelse med højeste udmærkelse i elektroteknik fra VA Tech og har en MS i elektroteknik, ligeledes fra VA Tech.

Bill Garrahan - Regnskabschef

Bill Garrahan kom til CIBT i juni 2011 som regnskabschef. I løbet af de seneste 5 år har Bill opbygget virksomhedens globale finansorganisation og -infrastruktur, så den i dag dækker 22 lande på 6 kontinenter med 20 valutaer. Under hans ledelse har virksomheden implementeret et standardiseret bogholderisystem i hele verden; understøttet rettidig omhu og integration ved over 30 opkøb, implementeret en juridisk omstrukturering for at optimere skatteeffektivitet og udviklet regnskabsaflæggelsen, så der tilvejebringes realtidsdata til effektiv styring af en global koncern. Inden han kom til CIBT, havde Bill ledende stillinger inden for selskabsfinansiering og udvikling ved MCI, XO Communications og Lehman Brothers. Hans stillinger har omfattet regnskabschef for MCIs 6 mia. USD forbrugerdivision og regnskabschef for XO Communications. Bill har en B.S. i ingeniørarbejde fra University of Virginia og en M.S. ingeniørarbejde fra George Washington University samt en MBA fra Darden School of Business ved UVA.

Sandra Woznitski - Senior Vice President of North American Operations

Sandi kom til CIBT i marts 2010 og har fungeret som Senior Vice President for regionen Nordamerika siden 2013. Hun har baggrund inden for kundeservice, salg og marketing med erfaring inden for udvikling af strategier til forbedring af kundetilfredsheden og institutionel rentabilitet på global skala. Sandi har styret integrationen af fem opkøb vedrørende aktiviteterne på det nordamerikanske marked. Inden hun kom til CIBT, arbejdede Sandi i mere end 20 år ved MCI Telecommunications og Verizon, hvor hun havde flere ledende stillinger inden for kundeservice, salg og marketing. Sandi er uddannet med højeste udmærkelse fra Virginia Polytechnic Institute and State University med en grad i hotel-, restaurant- og institutionsadministration.

Nicolas Derbyshire - Admin. dir. - Asien/Stillehavsområdet

Nicolas Derbyshire kom til CIBT i maj 2012 som Vice President of Business Development og blev udnævnt til Managing Director Asia Pacific i januar 2013.  Under Nics ledelse er CIBTs tilstedeværelse i Asien/Stillehavsområdet vokset, så virksomheden i dag er en førende udbyder af mobilitetsserviceydelser. Siden han kom til CIBT, har Nic varetaget opkøb og integration af 6 virksomheder i Asien/Stillehavsregionen og har stået i spidsen for helt nye projekter på nye markeder inden for både immigrations- og visumsektoren. Inden han kom til CIBT, var Nic stifter af Visalink Systems, hvor han spillede en afgørende rolle i udvikling af visumløsninger til internationale rejsende og etablerede strategiske forhold til branchepartnere og styrede Visalink’s australske aktiviteter. Nic udviklede partnerskaber med mange dele af de australske myndigheder og designede og udførte et eksklusivt system, der er skræddersyet til de behov, som indehavere af diplomatpas og tjenestemandspas har. Nic kom til virksomheden, da Visalink blev opkøbt af CIBT i 2012. Nic har omfattende erfaring inden for forretningsudvikling og finansiel og operationel ledelse.  Nic har en VCE-uddannelse fra Haileybury College.

Vælg VisumService

Hurtigt.  VisumService er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  VisumService kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  VisumService opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.

Serviceambitioner

VisumService's globale team af visumeksperter sætter en ære i at levere personlig opmærksomhed og professionel service på højeste niveau til for vores kunder og klienter. VisumService sætter en ære i at forblive den hurtigste, letteste og sikreste måde at indhente rejsevisa på.

Premium Priority

Har du ikke tid til selv at stå for alle trin i visumansøgningen?  Med premium priority vil en af vores eksperter tage sig af hele processen fra start til slut. Din personlige konsulent vil tage sig af din ansøgning og sikre, at dit visum udstedes hurtigst muligt. Premium priority er vores VIP tilbud til dig, som ønsker at få specialtilpasset og personlig service.

Få mere at vide