Virksomhedsoversigt

Med næsten 50 års erfaring er CIBT og datterselskabet VisumService verdens største formidler af internationale visa.

VisumService tilbyder serviceydelser til individuelle rejsende, multinationale selskaber, rejsearrangører og krydstogtrederier. VisumService's medarbejdere er visumeksperter, som tilbyder personlig og tilpasset kundeservice.  VisumService tilbyder serviceydelser igennem et netværk af over 60 afdelinger i 22 lande.

VisumService er anerkendt som branchens førende inden for internationale visa. Over 10 millioner rejsende har brugt VisumService til at indhente de dokumenter, de skulle bruge til internationale rejser.  Vores 1500 visumeksperter har stor brancheerfaring og tilbyder en uovertruffen, pålidelig service til rejsende i hele verden. Uanset hvor din rejseplan starter og slutter, sætter VisumService en ære i at skaffe de dokumenter, du behøver til dine rejser, når du har brug for dem.

Global rækkevidde.  VisumService er verdens største formidler af internationale visa.  Med over 60 afdelinger i 22 lande tilbyder vores 1500 visumeksperter uovertruffen service til rejsende i hele verden. Få mere at vide

Erfarent ledelsesteam.  VisumService sætter en ære i at drive formidling af rejsedokumenter på absolut verdensklasseniveau.  Vores ledere og ledende medarbejdere er højt kvalificeret på deres respektive specialområder. Få mere at vide

Skræddersyede løsninger til klienter.  VisumService udvikler specialløsninger til virksomheder af alle størrelser fra verdens største koncerner til små og mellemstore virksomheder, krydstogtrederier, rejsearrangører og rejsebureauer. Få mere at vide

Ambitioner om kundeservice.  VisumService's globale team af visumeksperter sætter en ære i at give vores kunder den bedste personlige betjening og yder en professionel service. Vores eksperter er vant til at overholde knappe tidsfrister og forstår vigtigheden af rejser, der må planlægges i sidste øjeblik. VisumService sætter en ære i at forblive den hurtigste, letteste og sikreste måde at indhente visa på.  Det er vores målsætning at yde exceptionel service til vores kunder, hver gang de bruger VisumService.

Vælg VisumService

Hurtigt.  VisumService er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  VisumService kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  VisumService opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.

Digital fotoservice

VisumService digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Premium Priority

Har du ikke tid til selv at stå for alle trin i visumansøgningen?  Med premium priority vil en af vores eksperter tage sig af hele processen fra start til slut. Din personlige konsulent vil tage sig af din ansøgning og sikre, at dit visum udstedes hurtigst muligt. Premium priority er vores VIP tilbud til dig, som ønsker at få specialtilpasset og personlig service.

Få mere at vide