Virksomhedsoversigt

CIBT er en førende leverandør af globale visum og immigrationsløsninger. Med operationelle afdelinger i USA, Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien tilbyder vores kapaciteter en konkurrencedygtig og global rejseløsning, der ploblemfrit integreres med langsigtet immigrationsservice. Global overensstemmelse, overholdelse af politik på tværs af vores globale fodaftryk og prisvindende teknologi, driver CIBTs evne til at assistere vores klienter med sikre og kompatible mobiliseringsprogrammer. Vi har en unik position, der tillader os at levere kort- og langsigtede visum- og immigrationsløsninger over hele kloden.

Lær mere om vores firma

Vores mission

At navigere komplekse visum- og immigrationsreguleringer, der gør det muligt for folk at arbejde, bo og besøge hele verden.

Vores kundeengagement

Gennem vores dybtgående viden, global ekspertise og med enestående fokus på at opnå resultater, forpligter vi os til at levere en overlegen oplevelse til vores kunder med stort engagement.

Vores værdier

  • Service. Vi anvender vores ekspertise og viden, til at levere innovative løsninger til vores kunder.
  • Service Ekspertise. Vi er lidenskabelige for at give kunderne en overlegen oplevelse ved hvert engagement.
  • Samarbejde. Vi arbejder sammen og problemfrit, på tværs af et globalt fodspor, for at levere exceptionel kundetilfredshed.
  • Integritet. Vi beskytter vores kunders interesser, data og omdømme, gennem en stærk etisk kultur og strenge complianceprogrammer.
  • Global Mangfoldighed. Vi omfavner mangfoldigheden af ??at drive en global virksomhed, for at skabe en unik kultur til gavn for kunder og medarbejdere.

Vælg Visumservice

Hurtigt.  Visumservice er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Visumservice kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Visumservice opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.

Digital fotoservice

Visumservice digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Premium Service

Lad vores team af eksperter gøre din visumansøgning hurtig og nem. Med alt fra en-til-en-konsultationer, rettidige påmindelser og trin-for-trin-assistance kan du være sikker på, at vores visumeksperter vil hjælpe dig med at få din ansøgning og dokumentation i orden første gang.

Få mere at vide