Lokale serviceydelser

Locations på stedet kan være en effektiv løsning for organisationer, som konsekvent behandler et stort antal rejsevisum og pasprogrammer eller kræver det højeste niveau af tilpasset service. & Nbsp; Visumservice kan træne og placere personale på din virksomhedsplacering eller servicere dine forretningsbehov ved at booke et dedikeret team af supportpersonale inden for vores egne kontorer. & Nbsp; Visumservice tildeler en dedikeret kontoadministrator til at administrere dit forhold. & Nbsp; Denne senior Visumservice medarbejder er ansvarlig for at arbejde på dine vegne for at sikre, at vi leverer det højeste serviceniveau og support til din organisation. & Nbsp; Visumservice udvikler og leverer kvartalsvise rapporter, der detaljerer kontoaktivitet.

Visumservice’s Tjenester på stedet omfatter:

  1. Dedikeret personale.  Visumservice kan tilbyde dedikeret uddannet personale til at opfylde specifikke organisatoriske behov.
  2. Personlig service.  Nære samarbejdsrelationer med organisationsmedarbejdere tilbyder en direkte & ldquo; one-to-one & rdquo; service model. Medarbejdere hører en velkendt stemme og arbejder med samme kontakt for alle forespørgsler, der behandles.
  3. AnsøgningLedelse. Visumservice tilbyder to måder at administrere alle applikationer, når du sender arbejde til onsite-teamet. & nbsp; Kunden kan vælge at bestille online eller bruge en manuel ordreformular. I så fald skal Visumservice -personalet afslutte ordreprocessen på vegne af medarbejderen.
  4. Udenfor Service.  Visumservice driver UKs kun ude af timers accept og behandlingstjeneste. & nbsp; For at imødekomme vores kunders rejsebehov bemyndiger Visumservice en ledig medarbejder til at hjælpe klienter med sidste minut eller nødrejsevisum og pasbehandling. & Nbsp; Efter aftale kan arbejdet leveres til vores kontor før eller efter normale åbningstider. & Nbsp; Vores Out of Hour Service sikrer, at din klients visumansøgning deltager i den aften og klar til indgivelse den næste dag.
  5. Lufthavn Mød & amp; Greet Delivery. Visumservice hjælper kunder med at opfylde de strengeste rejsedage med vores Airport Meet & amp; Hilsen leveringstjeneste. & Nbsp; Vi vil sørge for kurerer at indsamle pas i lufthavnen fra ankommer rejsende, der har brug for fremskyndet behandling. & Nbsp; & nbsp; Vi kan også koordinere levering af pas til afrejsende rejsende, der har ansøgt om presserende sidste minut visa.
  6. Egen database.  Visumservice kunder og kunder kan få adgang til en proprietær, state-of-the-art database, der indeholder alle de specifikke rejsekrav til næsten alle destinationer i verden. & nbsp; Visumservice giver hver rejsende en tilpasset Visumservice applikationspakke, der indeholder enkle og komplette instruktioner, der er specifikke for deres rejsevisum eller pasbehov.
  7. Samme dagsmeddelelser. Visumservice kan behandle rejsevisum og pas på så lidt som en dag. & nbsp; Ansøgninger, der modtages på vores kontor kl. 8, bliver sendt til den relevante ambassade eller konsulat samme dag, som vi modtager dem. & Nbsp; Arbejdet er aldrig sat på vent eller forsinket uanset deadline.
  8. Schengen Visas. Visumservice har akkreditering på alle Schengen-ambassader, der tillader indlevering af tredjepart. Vi er et af de få virksomheder på den akkrediterede liste på ambassaderne i Frankrig, Schweiz og Ungarn.
  9. Ambassade Lukninger og opdateringer.Visumservice distribuerer en ugentlig opdatering & rsquo; e-mail-advarsel, der rådgiver klienter om vigtige konsulære ændringer og problemer.

Kontakt os

Vil du gerne have et fortroligt tilbud fra Visumservice til dit firma?

Visumservice er til rådighed og kan diskutere dine behov med dig.  De kan kontaktes telefonisk på +45 70 27 26 27.

Serviceambitioner

Visumservice's globale team af visumeksperter sætter en ære i at levere personlig opmærksomhed og professionel service på højeste niveau til for vores kunder og klienter. Visumservice sætter en ære i at forblive den hurtigste, letteste og sikreste måde at indhente rejsevisa på.

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra Visumservice med opdateret information og ændringer

Få mere at vide