Skal du til USA?

Du skal være kvalificeret for at kunne søge om et elektronisk visum, ESTA (Electronic System for Travel Authorisation) til USA. Det elektroniske ESTA skema tager kun nogle få minutter at udfylde og din ansøgning for ESTA vil blive behandlet i løbet af 72 timer.

  Rejsende med pas fra et af de lande på listen nedenunder, kan ansøge om en ESTA til USA.  

Andorra

Czech Republic

Greece

Latvia

Netherlands

Slovakia

United Kingdom

Austria

Denmark

Hungary

Liechtenstein

New Zealand

Slovenia

Australia

Estonia

Iceland

Lithuania

Norway

South Korea

Belgium

Finland

Ireland

Luxembourg

Portugal

Spain

Brunei

France

Italy

Malta

San Marino

Sweden

Chile

Germany

Japan

Monaco

Singapore

Switzerland

 1. Er du ikke fra et kvalificeret land?

  Rejsende som har et pas fra alle andre lande må søge direkte på den amerikanske ambassade for at få udstedt et visum til USA. Venligst se Visumservice Service Directory for ambassadens kontaktinformation. ambassadens kontaktinformation.

Visumservice er den hurtigste og nemmeste måde at få et elektronisk visum til USA

Med Visumservice kan du ansøge en US ESTA til enhver tid, og du vil modtage en bekræftelse med din ESTA når det er blevet udstedt. Du må ansøge omd dette type visum, senest 72 timer inden afrejse, da det kan tage op til 72 timer at få godkendt hos US Homeland Security. En US ESTA er gældende i 2 år eller indtil dit pas udløber , og vil give dig flere indrejsert til USA.

Vigtige krav til ESTA ansøgere

 • Hvis du er amerikansk statsborger og har dobbelt nationalitet med en nationalitet som indgår i Visa Waiver programmet, behøver du ikke at ansøge om en ESTA. Du må bruge det amerikanske pas når du rejser ind til USA.

 • Venligst bemærk at på grund af seneste ændringer under Terrorist Travel Prevention Act, er statsborgere fra VWP lande som har besøgt: Iran, Iraq, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia eller Yemen i eller efter marts 2011 ikke længere kvalificeret til at søge om en ESTA.

 • For at kvalificere sig for en ESTA , må man fra 1 april 216 have et biometrisk pas som indeholder en integreret chip, og kunne fremvise det universelle e-pas symbol på forsiden( som vist nedenfor).

Er du klar til at få din ESTA nu?

*Visumservice er ikke en del af amerikanske myndigheder. US Department of Homeland Security (DHS) tager alle afgørelser for ESTA ansøgninger. Du kan søge ESTA direkte på DHS's hjemmeside, men så kan du ikke benytte dig af Visumservice ekstra tjenester nævnt nedenfor.

Vigtigt: ESTA-rejseinfo

Når du rejser på ESTA...

 • Skal du have en returbillet/billet til vidererejse på en planlagt flyvning hos et større flyselskab/krydstogtselskab, der har registrering til ESTA
 • Må du ikke blive i mere end/op til maks. 90 dage inkl. Mexico, Canada og de Caribiske øer
 • Må du ikke tidligere have overtrådt US-amerikansk immigrationslovgivning (dvs. være blevet længere end perioden på 90 dage)

Hvorfor bruge Visumservice ESTA-serviceydelser?

 • Personlig assistance fra vores kundeserviceteam, så du kan tale med en ekspert om alle dine ESTA-spørgsmål.
 • Automatiske statusopdateringer efterhånden som vores system tjekker for godkendelse på den rejsendes vegne og sender en proaktiv underretning til den rejsende, når der er givet godkendelse.
 • E-mail-bekræftelse sendes omgående til den rejsende inkl. ESTA-ansøgningsreferencenummeret sammen med gyldighedsdatoen på en godkendt ESTA, så den rejsende er klar over, hvornår ESTA-godkendelsen udløber.
 • Statustjek døgnet rundt alle ugens dage. Tjek status på din ordre online når som helst.

Tjek din bestilling

Vil du gerne sikre at din ordre forløber planlagt i forhold til den dato hvor du skal bruge dine dokumenter? Brug Visumservice's sporingsværktøj til at få vist den mest aktuelle opdatering vedr. din ordre.    

Få mere at vide