Skal du til USA?

S ESTA er et elektronisk system til rejseautorisation i forbindelse med rejser til USA. Det svarer til et visum, men der bliver ikke sat mærkater eller stempler i dit pas.

  Du skal have et pas fra et af disse lande for at være berettiget. 

Andorra

Danmark

Island

Litauen

Portugal

Sverige

Østrig

Estland

Irland

Luxembourg

San Marino

Schweiz

Australien

Finland

Israel

Malta

Singapore

Storbritannien

Belgien

Frankrig

Italien

Monaco

Slovakiet

Brunei

Tyskland

Japan

Holland

Slovenien

Chile

Grækenland

Letland

New Zealand

Sydkorea

Tjekkiet

Ungran

Liechtenstein

Norge

Spanien

 1. Ikke fra et berettigende land? 
  Rejsende med pas fra alle andre lande skal ansøge direkte ved den US-amerikanske ambassade for at få visum til indrejse i USA. Se i CIBT Serviceoversigt for at få ambassadekontaktoplysningerfor USA.

Den hurtigste og letteste måde at få US ESTA på

 1. Med Visumservice kan du ansøge når som helst, og du får tilsendt bekræftelse via e-mail eller post fra Visumservice med underretning, så snart din ESTA er udstedt.
 2. Det kan tage op til 72 timer at få en ESTA godkendt af amerikanske US Homeland Security. Du skal ansøge om ESTA mindst 72 timer forud for afrejsetidspunktet.
 3. Når en ESTA er udstedt, er den gyldig i 2 år, eller indtil dit pas udløber (afhængigt af hvad der indtræffer først), og den tillader flere indrejser i USA.

Vigtige krav til ESTA-ansøgere

 • Hvis du er amerikansk statsborger og har dobbelt statsborgerskab i et andet land med visumfritagelse (Visa Waiver Program), behøver du ikke ESTA. Du skal bruge dit amerikanske pas til at rejse ind i USA.
 • Vær opmærksom på, at som følge af ændringer af anti-terrorlovgivningen (Terrorist Travel Prevention Act) kan statsborgere i VWP-lande, der har besøgt: Iran, Irak, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia eller Yemen i eller efter marts 2011, ikke længere bevilges ESTA.
 • Statsborgere i VWP-lande, der også er statsborgere i Iran, Sudan eller Syrien, kan ikke bevilges ESTA.
 • Pr. 1. april 2016 skal du for at kunne bevilges ESTA have et pas, som har en integreret chip, og som er forsynet med det universelle e-pas-symbol på forsideomslaget (som vist nedenfor).

Visumservice er ikke en del af de amerikanske myndigheder. Det amerikanske Department of Homeland Security (DHS) træffer afgørelserne vedr. alle ESTA-ansøgninger. Du kan ansøge om ESTA direkte via DHS-webstedet, men så kan du ikke benytte dig af de Visumservice-serviceydelser, der er omtalt ovenfor.

Tjekkiet

Vigtigt: ESTA-rejseinfo

Når du rejser på ESTA...

 • Skal du have en returbillet/billet til vidererejse på en planlagt flyvning hos et større flyselskab/krydstogtselskab, der har registrering til ESTA
 • Må du ikke blive i mere end/op til maks. 90 dage inkl. Mexico, Canada og de Caribiske øer
 • Må du ikke tidligere have overtrådt US-amerikansk immigrationslovgivning (dvs. være blevet længere end perioden på 90 dage)

Hvorfor bruge Visumservice ESTA-serviceydelser?

 • Personlig assistance fra vores kundeserviceteam, så du kan tale med en ekspert om alle dine ESTA-spørgsmål.
 • Automatiske statusopdateringer efterhånden som vores system tjekker for godkendelse på den rejsendes vegne og sender en proaktiv underretning til den rejsende, når der er givet godkendelse.
 • E-mail-bekræftelse sendes omgående til den rejsende inkl. ESTA-ansøgningsreferencenummeret sammen med gyldighedsdatoen på en godkendt ESTA, så den rejsende er klar over, hvornår ESTA-godkendelsen udløber.
 • Statustjek døgnet rundt alle ugens dage. Tjek status på din ordre online når som helst.

Tjek din bestilling

Vil du gerne sikre at din ordre forløber planlagt i forhold til den dato hvor du skal bruge dine dokumenter? Brug Visumservice's sporingsværktøj til at få vist den mest aktuelle opdatering vedr. din ordre.    

Få mere at vide