Rejser du til USA?

Du kan være berretiget til et US elektronisk visum ESTA(elektronisk autorisation) for at kunne rejse til USA. Den elektroniske amerikanske ESTA-formular tager kun få minutter at udfylde, og din amerikanske ESTA anmodning vil blive behandlet indenfor 72 timer.

Du skal ansøge om en amerikansk ESTA 72 timer inden afrejse. En amerikansk ESTA er gyldig i 2 år eller indtil dit pas udløber(hvad end som sker først) og vil tillader flere indrejser til USA.

Alle som har et pas fra et af de nævnte lande, kan ansøge om en ESTA USA.

Andorra
Australien
Østrig
Belgien
Brunei
Chile
Tjekkiet
Danmark
Estland
Finland
Frankrig
Tyskland
Grækenland
Ungarn
Island
Irland
Italien
Japan
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Malta
Monaco
Holland
New Zealand
Norge
Portugal
San Marino
Singapore
Slovakiet
Slovenien
Syd Korea
Spanien
Sverige
Schweiz
Storbritannien


Vigtige krav til ESTA-ansøgere

 • Hvis du er amerikansk statsborger og har dobbelt statsborgerskab i et andet land med visumfritagelse (Visa Waiver Program), behøver du ikke ESTA. Du skal bruge dit amerikanske pas til at rejse ind i USA.
 • Vær opmærksom på følgende: Som følge af ændringer af anti-terrorlovgivningen (Terrorist Travel Prevention Act) kan statsborgere i VWP-lande, der har besøgt: Iran, Irak, Libyen, Somalia, Sudan, Syrien eller Yemen i eller efter marts 2011, ikke længere bevilges ESTA.
 • Statsborgere i VWP-lande, der også er statsborgere i Irak, Sudan eller Syrien, kan heller ikke bevilges ESTA.
 • Pr. 1. april 2016 skal du for at kunne bevilges ESTA have et pas, som har en integreret chip, og som er forsynet med det universelle e-pas-symbol på forsideomslaget (som vist nedenfor)for at kvalificere sig til en ESTA.

Amerikansk ESTA servicegebyr

kr.119,00
VisaCentral-servicegebyr

Visumservice ESTA servicegebyr er uden moms, konsulære og tredjepartsafgifter.

Vigtigt: ESTA-rejseinfo

Når du rejser på ESTA...

 • Skal du have en returbillet/billet til vidererejse på en planlagt flyvning hos et større flyselskab/krydstogtselskab, der har registrering til ESTA
 • Må du ikke blive i mere end/op til maks. 90 dage inkl. Mexico, Canada og de Caribiske øer
 • Må du ikke tidligere have overtrådt US-amerikansk immigrationslovgivning (dvs. være blevet længere end perioden på 90 dage)

Hvorfor bruge Visumservice ESTA-serviceydelser?

 • Personlig assistance fra vores kundeserviceteam, så du kan tale med en ekspert om alle dine ESTA-spørgsmål.
 • Automatiske statusopdateringer efterhånden som vores system tjekker for godkendelse på den rejsendes vegne og sender en proaktiv underretning til den rejsende, når der er givet godkendelse.
 • E-mail-bekræftelse sendes omgående til den rejsende inkl. ESTA-ansøgningsreferencenummeret sammen med gyldighedsdatoen på en godkendt ESTA, så den rejsende er klar over, hvornår ESTA-godkendelsen udløber.
 • Statustjek døgnet rundt alle ugens dage. Tjek status på din ordre online når som helst.

Tjek din bestilling

Vil du gerne sikre at din ordre forløber planlagt i forhold til den dato hvor du skal bruge dine dokumenter? Brug Visumservice's sporingsværktøj til at få vist den mest aktuelle opdatering vedr. din ordre.    

Få mere at vide