1. Hurtigt.  Visumservice specialiseret i Zambia viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Zambia visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Zambia viseringer på Zambia ambassade hver dag for statsborger af Zambia.

Zambia Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Zambia visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Zambia visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Zambia visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Zambia visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til turistvisum til Zambia Visum for danske statsborgere

  1. Pas

    Ansøgerens pas. Passet skal:

    • Være gyldigt i mindst seks måneder på indrejsetidspunktet eller ved langvarige ophold være gyldigt under hele det planlagte ophold
    • Have mindst én tom visumside
    • Være frit for omslag

  2. Fotografi(er)

    Du skal forelægge to pasbilleder i farve, som lever op til følgende kriterier:

    • De skal være taget inden for de seneste tre måneder og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet
    • De skal være taget op ad en helt hvid baggrund
    • De skal være 35 mm gange 45 mm store
    • De skal vise hele dit hoved forfra med dit ansigt centreret i midten og udvisende et neutralt udtryk (ikke smilende)
    • Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning, medmindre disse har religiøse formål
    • Dine fotos må ikke være fastgjort til din ansøgning, og de må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer

  3. Invitationsbrev

    Et invitationsbrev fra ansøgerens vært. Kopier accepteres. Dette brev skal:

    • Indeholde fuldstændige adresse- og kontaktoplysninger på værten
    • Specificere formålet med opholdet, den ønskede visumtype, ønsket antal indrejser og ønsket visumvarighed
    • Indeholde en accept af økonomisk ansvar for ansøgeren
    • Være underskrevet af ansøgerens vært 

  4. Kopi af pas

    En tydelig kopi af informationssiden fra ansøgerens pas.

  5. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular

  6. Visumservice Ordreformular

    Forelæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at betalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen