Serviceforsendelsesmetoder

Uden for kontortid-service

Visumservice driver Danmarks eneste Uden for kontortid-service.  Med henblik på imødekommelse af vores klienters rejsebehov beskæftiger Visumservice en tjenestehavende, der uden for kontortid assisterer klienterne med at behandle visumanmodninger, som indgår i sidste øjeblik, eller i nødsituationer.  Opgaver kan efter aftale bringes til vores kontor i eller uden for normal kontortid.  Visumservice Uden for kontortid-service sikrer, at din klients visumansøgning håndteres samme aften og er klar til indlevering dagen efter.

Afhentning i lufthavn

Visumservice hjælper kunder med at de mest tidspressede deadlines for rejser, med vores Airport Collection Service. Vi vil assistere med at få leveret pas til den rejsende, der har ansøgt om ekspres visering.

Indgivelser samme dag

Skal du rejse i sidste øjeblik og bruge et visum omgående?  Visumservice kan imødekomme dine behov i forbindelse med rejser, der er planlagt i sidste øjeblik, med samme dag-visumservice.   Visumservice kan modtage din ansøgning, få den behandlet og returnere dit visum til dig inden for én hverdag.  De fleste visa har behandlingstider på flere dage, men visse lande kan udstede et visum i løbet af bare 24 timer. 

Visumservice tilbyder Samme dag-visumservice til rejsende, der skal bruge visum i sidste øjeblik, til følgende lande:

Saudi Arabien
Cameroun
Filippinerne
Nepal

Leveringsmetoder ved supplerende service

Kurér
Jetpak
DHL

Hold dig opdateret

Få ugentlige opdateringer fra Visumservice med opdateret information og ændringer

Få mere at vide

Skal du til Australien?

Søg online, og få elektronisk visum til din rejse til Australien i løbet af få sekunder.   

En ETA giver dig tilladelse til at rejse ind i Australien så mange gange, du har lyst til inden for 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

Få mere at vide

Guided-Entry Service

For at rejse internationalt har du brug for præcise info, forberedelse og ekspertise. Guided-Entry er en essentiel service som du har brug til at navigere i denne turbulente æra. Servicen tilbyder Én-til-én konsultation, vurdering af rejseplan, skræddersyet opdateringer og meget mere. Oplev sikkerheden i at vælge Guided-Entry.

Få mere at vide