Du kan ansøge om australsk forretnings- eller turist-ETA

Elektronisk rejseautorisation (Electronic Travel Authority (underkategori 601)) er beregnet til personer, der har til hensigt at rejse til Australien på midlertidig basis til turisme- eller forretningsformål.

Turist ETA – Turist ETA er kun gældende til turisme. Turisme omfatter ferierejser, adspredelse og besøg af familie og/eller venner. Den er gyldig i 1 år og kan bruges til flere rejser af op til 3 måneders varighed.

Forretnings ETA – Forretnings ETA er kun gældende til forretningsformål. Forretningsformål kan omfatte deltagelse i en konference, forhandlinger eller et virksomhedsbesøg. Den er gyldig i 1 år og kan bruges til flere rejser af op til 3 måneders varighed.

Hvis du har til hensigt at udføre kortvarigt arbejde i Australien, skal du ansøge om det nye midlertidige arbejdsvisum til kortvarigt ophold (underkategori 400). VisumService kan hjælpe dig med denne ansøgning. Ansøg nu 

Den hurtigste og letteste måde at få en ETA på

  1. Omgående godkendelse. Ansøg online, og få din ETA i løbet af få sekunder.
  2. Disponibel 24/7. Til rådighed døgnet rundt alle ugens dage.
  3. Gyldig i ét år. En ETA giver dig tilladelse til at rejse ind i Australien så mange gange, du har lyst til inden for 12 måneder fra udstedelsesdatoen.
  4. Fri for at stå i kø. Ansøg om ETA online, og slip for at skulle besøge et myndighedskontor.