US ESTA - Elektronisk system til rejseautorisation til rejse til USA


En US ESTA svarer til et visum, men dit pas bliver ikke forsynet med hverken stempel eller mærkat.

 1. Med Visumservice kan du ansøge når som helst, og du får tilsendt bekræftelse via e-mail eller brevpost fra Visumservice, så snart din ESTA er udstedt.
 2. Du skal ansøge om ESTA mindst 72 timer forud for afrejsetidspunktet.

 3. Når en US ESTA er udstedt, er den gyldig i 2 år, eller indtil dit pas udløber, og den tillader flere indrejser i USA.

Når du rejser på en ESTA:


 • Skal du have en returbillet/billet til videre rejse på en planlagt flyvning hos et større flyselskab/krydstogtselskab, der har registrering til ESTA
 • Må du ikke blive i mere end/op til maks. 90 dage inkl. Mexico, Canada og de Caribiske øer
 • Må du ikke tidligere have overtrådt US-amerikansk immigrationslovgivning (dvs. være blevet længere end perioden på 90 dage)

Vigtige krav til ESTA-ansøgere


 • Hvis du er US-amerikansk statsborger og har dobbelt statsborgerskab i et andet land med visumfritagelse (Visa Waiver Program), behøver du ikke ESTA. Du skal bruge dit US-amerikanske pas til at rejse ind i USA.
 • Vær opmærksom på følgende: Som følge af ændringer af anti-terrorlovgivningen (Terrorist Travel Prevention Act) kan statsborgere i VWP-lande, der har besøgt: Iran, Irak, Nord-Korea, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia eller Yemen i eller efter marts 2011, ikke længere bevilges ESTA.
 • Statsborgere i VWP-lande, der også er statsborgere i Iran, Irak, Libyen, Nord-Korea, Somalia, Sudan, Syrien eller Yemen, kan ikke bevilges ESTA.
 • Pr. 1. april 2016 skal du for at kunne bevilges ESTA have et pas, som har en integreret chip, og som er forsynet med det universelle e-pas-symbol på forsideomslaget (som vist nedenfor).

Fordele ved at bruge Visumservice


 • Assistance fra en rigtig person. Hvis du har spørgsmål vedrørende din ansøgning, er en ekspert fra Visumservice til rådighed og kan hjælpe telefonisk eller via e-mail.
 • Automatiske systemopdateringer. Hvis din ansøgning om ESTA ikke godkendes øjeblikkeligt, kontrollerer vores systemer automatisk for godkendelse på den rejsendes vegne og underretter den rejsende, når der er givet godkendelse.  
 • Omgående bekræftelse via e-mail.  Visumservice sender automatisk e-mail til rejsende, der modtager omgående bekræftelse, med e-mail-referencenummeret, som desuden gemmes til fremtidig reference. På denne måde opnås sikker elektronisk registrering af alle personlige oplysninger sammen med ESTA'en.

Visumservice er ikke en del af de US-amerikanske myndigheder. US-amerikanske Department of Homeland Security (DHS) træffer afgørelserne vedr. alle ESTA-ansøgninger. Du kan ansøge om ESTA direkte via DHS-webstedet, men så kan du ikke benytte dig af de Visumservice-serviceydelser, der er omtalt ovenfor.