Brug for visum til Australien?

Hvis du skal til Australien, er du muligvis berettiget til at ansøge online om australsk elektronisk visum, en australsk ETA (Electronic Travel Authority), i stedet for at skulle ansøge om det traditionelle australske visumstempel. Onlineformularen er enkel og udfyldes på få minutter, og du modtager omgående svar vedr. statussen på din anmodning om australsk ETA. 

Priser på Visumservice elektroniske visa til Australien

 • Til turister og gyldig i 1 år (Australien turist ETA) – kr.600,00 Ansøg nu
 • Til forretningsrejser og gyldig i 1 år (Australien forretning kort ETA) – kr.600,00 Ansøg nu

En australsk ETA svarer til et traditionelt australsk visum, men der bliver ikke sat visummærkater eller -stempler i dit pas. Du skal have et pas fra et af de anførte berettigende lande for at kunne ansøge om australsk ETA. Danske statsborgere er berettiget til at ansøge om australsk ETA. Vis alle lande

FÅ ETA

Hvad er forskellen: Australsk visum i forhold til australsk ETA?

En australsk ETA giver dig tilladelse til at rejse ind i Australien til forretnings- eller turismeformål, præcis som et australsk visum gør. Forskellen er bare, at en australsk ETA er elektronisk og ikke kræver et australsk visumstempel i dit pas.  

Den hurtigste og letteste måde at få en ETA på

 1. Omgående godkendelse. Ansøg online, og få din australske ETA i løbet af få sekunder.
 2. Disponibel online 24/7. Onlineformularen er til rådighed døgnet rundt alle ugens dage.
 3. Gyldig i mindst et år. En australsk ETA tillader ubegrænset rejse til Australien inden for 12 måneder fra den dato , hvor ETA'en er udstedt. Australske ETA'er til langvarige ophold med op til 10 års gyldighed fås til forretningsrejsende.
 4. Fri for at stå i kø. Ansøg om australsk ETA online, og slip for at stå i kø på et myndighedskontor for at få det traditionelle australske visum.

FÅ ETA

 1. Har du ikke pas fra et af landene, der berettiger til australsk ETA?

  Du kan ansøge om et traditionelt australsk visum , hvis du ikke er fra et af de berettigende lande.

  Ansøg nu

Vælg Visumservice

Hurtigt.  Visumservice er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Visumservice kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Visumservice opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.

Digital fotoservice

Visumservice digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Premium Priority

Vores VIP service med personlig tilknyttet konsulent. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service

Få mere at vide