1. Hurtigt.  VisumService specialiseret i Qatar viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Qatar visum.
  2. Nemt.  VisumService er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Qatar viseringer på Qatar ambassade hver dag for statsborger af Qatar.

Qatar Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Qatar visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Qatar visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Qatar visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Qatar visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Qatar Visum for danske statsborgere

  1. Visum ved ankomst

    Visum ved ankomst kan indhentes til ophold af op til 30 dages varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed på indrejsetidspunktet og mindst én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Skal kunne forelægge bevis for videregående flyvning/returflyvning
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt

Krav til turistvisum til Qatar Visum for danske statsborgere

  1. Visum ved ankomst

    A visa waiver valid for 180 days from date of issue is available upon arrival in Qatar. The waiver allows single and multiple entries and entitles the traveller to spend up to 90 days in Qatar. To be eligible the traveller must:

    • Hold a passport valid at least six months on entry with two blank visa pages
    • Hold proof of sufficient funds to cover the duration of stay
    • Hold proof of onward/return airline ticket
    • Confirm with the airline that boarding will be permitted without a visa as these conditions are subject to change