1. Hurtigt.  VisumService specialiseret i Malaysia viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Malaysia visum.
  2. Nemt.  VisumService er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Malaysia viseringer på Malaysia ambassade hver dag for statsborger af Malaysia.

Malaysia Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Malaysia visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Malaysia visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Malaysia visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Malaysia visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Malaysia Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til tre måneders varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et maskinlæsbart pas
    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres

Krav til turistvisum til Malaysia Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til tre måneders varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et maskinlæsbart pas
    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres