1. Hurtigt.  Visumservice specialiseret i Malawi viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Malawi visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Malawi viseringer på Malawi ambassade hver dag for statsborger af Malawi.

Malawi Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Malawi visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Malawi visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Malawi visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Malawi visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Malawi Visum for danske statsborgere

  1. Behandling i udlandet

    Denne destination har ingen ambassaderepræsentation i Danmark. Samtlige ansøgninger behandles i udlandet via vores Visumservice-afdeling i Storbritannien. Gebyr for fragt til udlandet til pris 1000 DKK ex moms per bestilling udover de listede priser

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have minimum 1 blank side i passet
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen

  3. Fotografi(er)

    Du skal forelægge to pasbilleder i farve, som lever op til følgende kriterier:

    • De skal være taget inden for de seneste tre måneder og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet
    • De skal være taget op ad en helt hvid baggrund
    • De skal være 35 mm gange 45 mm store
    • De skal vise hele dit hoved forfra med dit ansigt centreret i midten og udvisende et neutralt udtryk (ikke smilende)
    • Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål
    • Dine fotos må ikke være fastgjort til din ansøgning, og de må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer

  4. Garantibrev

    Du skal forelægge et originalt garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Alle breve skal være udskrevet på firmabrevpapir, der viser en dansk postadresse. Brug eksempelgarantibrevet på adressen https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf til at udforme dit brev.

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

  5. Invitationsbrev

    Et invitationsbrev fra virksomheden, som ansøgeren vil besøge. Kopier accepteres. Dette brev skal:

    • Være på virksomhedens brevpapir
    • Være adresseret til ambassaden
    • Indeholde navnet på ansøgeren
    • Angive formålet med rejsen
    • Være dateret
    • Være forsynet med stempel fra den inviterende virksomhed
    • Være forsynet med signatur og tydeligt skrevet navn på den inviterende part

     

  6. Bevis for finansielle midler

    Dette skal forelægges i form af kopi af ansøgers seneste tre bankkontoudtog

  7. Bevis for rejseplan

    Oplysninger vedrørende rejseplaner. Disse skal forelægges i form af:

    • En kopi af flybekræftelse til indrejse/udrejse
    • En kopi af hotelbekræftelsen
    • Alle dokumenter som kræves til næste destination

  8. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular

  9. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  10. Visum ved ankomst

    Det kan være muligt at opnå visum efter ankomst. Visumkrav og -restriktioner varierer meget ved indhentning af et visum ved ankomst. De lokale immigrationsmyndighedernes personale har desuden ret til at nægte enhver indrejse uanset årsag. Vi anbefaler på det kraftigste, at du indhenter visum forud for din afrejse. Hvis du vælger at indhente visum efter ankomst, skal du forhøre dig hos flyselskabet, om boarding overhovedet er tilladt uden visum

Krav til turistvisum til Malawi Visum for danske statsborgere

  1. Behandling i udlandet

    Denne destination har ingen ambassaderepræsentation i Danmark. Samtlige ansøgninger behandles i udlandet via vores Visumservice-afdeling i Storbritannien. Gebyr for fragt til udlandet til pris 1000 DKK ex moms per bestilling udover de listede priser

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have minimum 1 blank side i passet
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen

  3. Fotografi(er)

    Du skal forelægge to pasbilleder i farve, som lever op til følgende kriterier:

    • De skal være taget inden for de seneste tre måneder og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet
    • De skal være taget op ad en helt hvid baggrund
    • De skal være 35 mm gange 45 mm store
    • De skal vise hele dit hoved forfra med dit ansigt centreret i midten og udvisende et neutralt udtryk (ikke smilende)
    • Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål
    • Dine fotos må ikke være fastgjort til din ansøgning, og de må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer

  4. Bevis for finansielle midler

    Dette skal forelægges i form af kopi af ansøgers seneste tre bankkontoudtog

  5. Bevis for rejseplan

    Oplysninger vedrørende rejseplaner. Disse skal forelægges i form af:

    • En kopi af flybekræftelse til indrejse/udrejse
    • En kopi af hotelbekræftelsen
    • Alle dokumenter som kræves til næste destination

  6. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular

  7. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  8. Visum ved ankomst

    Det kan være muligt at opnå visum efter ankomst. Visumkrav og -restriktioner varierer meget ved indhentning af et visum ved ankomst. De lokale immigrationsmyndighedernes personale har desuden ret til at nægte enhver indrejse uanset årsag. Vi anbefaler på det kraftigste, at du indhenter visum forud for din afrejse. Hvis du vælger at indhente visum efter ankomst, skal du forhøre dig hos flyselskabet, om boarding overhovedet er tilladt uden visum