Skal du til Australien?

Hvis du skal til Australien, er du muligvis berettiget til at ansøge online om australsk elektronisk visum, en australsk ETA (Electronic Travel Authority), i stedet for at skulle ansøge om det traditionelle australske visumstempel. Onlineformularen er enkel, og du modtager omgående svar vedr. statussen på din anmodning om australsk ETA. 

FÅ ETA

Enhver med pas fra et af de anførte lande kan ansøge om ETA til Australien.

Andorra

Finland

Luxembourg

Malta

Singapore Storbritannien

Østrig

Frankrig

Irland

Monaco

Schweiz USA

Belgien

Tyskland

Italien

Holland

Spanien

Vatikanet

Brunei

Grækenland

Japan

Norge

Sydkorea

Canada

Hong Kong

Liechtenstein

Portugal

Sverige

Danmark

Island

Malaysia

San Marino 

Taiwan (Republikken Kina)
  1. Ikke fra et berettigende land?
    Du kan ansøge om et traditionelt visum, hvis du ikke er fra et berettigende land.

    Ansøg nu

Du kan ansøge om australsk forretnings ETA eller turist ETA

Electronic Travel Authority (underkategori 601) er beregnet til personer, der har til hensigt at rejse til Australien på midlertidig basis med turisme- eller forretningsformål.

Turist ETA – Turist ETA er kun gældende til turisme. Turisme omfatter ferierejser og besøg af familie og/eller venner. Den er gyldig i 1 år og kan bruges til flere rejser af op til 3 måneders varighed.

Forretnings ETA – Forretnings ETA er kun gældende til forretningsformål. Forretningsformål kan omfatte deltagelse i en konference, forhandlinger eller et virksomhedsbesøg. Den er gyldig i 1 år og kan bruges til flere rejser af op til 3 måneders varighed.

Hvis du har til hensigt at udføre kortvarigt, ikke-vedvarende, specialiseret arbejde i Australien, skal du ansøge om det nye midlertidige arbejdsvisum til kortvarigt ophold (underkategori 400). Visumservice kan hjælpe dig med denne ansøgning. Ansøg nu 

Hvorfor bruge Visumservice ETA-serviceydelser?

  • Omgående godkendelse. Ansøg online, og få din ETA i løbet af få sekunder.
  • Disponibel 24/7. Til rådighed døgnet rundt alle ugens dage.
  • Gyldig i ét år. En ETA giver dig tilladelse til at rejse ind i Australien så mange gange, du har lyst til, inden for 12 måneder fra udstedelsesdatoen.
  • Fri for at stå i kø. Ansøg om ETA online, og slip for at skulle besøge et myndighedskontor.

Premium Priority

Har du ikke tid til selv at stå for alle trin i visumansøgningen?  Med Premium Priority vil en af vores eksperter tage sig af hele processen fra start til slut. Din personlige konsulent vil tage sig af din ansøgning og sikre, at dit visum udstedes hurtigst muligt. Premium priority er vores VIP tilbud til dig, som ønsker at få specialtilpasset og personlig service.

Få mere at vide

Tjek din bestilling

Vil du gerne sikre at din ordre forløber planlagt i forhold til den dato hvor du skal bruge dine dokumenter? Brug Visumservice's sporingsværktøj til at få vist den mest aktuelle opdatering vedr. din ordre.    

Få mere at vide