Visumscanning

Visumservice-scan af visum giver ro i sindet og lader dig rejse helt trygt. Vi har en digital kopi af dit visum online, som du har øjeblikkelig adgang til døgnet rundt alle ugens dage, uanset hvor i verden du befinder dig – i tilfælde af at dit pas tabes, stjæles eller beskadiges. Visumscanning kan også være nyttigt i forbindelse med bekræftelse af din ansøgning, hvis du får behov for at ansøge om visum igen.

Fordele ved Visumservice-visumscanning

  1. Support i nødsituationer. Ro i sindet i tilfælde af, at dit pas mistes, stjæles eller beskadiges.
  2. Digitalt arkiv. Du får praktisk og øjeblikkelig adgang til dit visum eller dine visa når som helst, uanset hvor i verden du befinder dig.
  3. Sikkerhed. Dine personlige oplysninger er altid i god behold hos os. Alle behandlede visumscanninger sendes via sikker e-mail.

Du kan inkludere visumscanning i din online-ordre eller ringe på +45 70 27 26 27

Digital fotoservice

Visumservice digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Guided-Entry Service

For at rejse internationalt har du brug for præcise info, forberedelse og ekspertise. Guided-Entry er en essentiel service som du har brug til at navigere i denne turbulente æra. Servicen tilbyder Én-til-én konsultation, vurdering af rejseplan, skræddersyet opdateringer og meget mere. Oplev sikkerheden i at vælge Guided-Entry.

Få mere at vide

Visum forhåndstjek

Lad vores specialister forhåndstjekke din ansøgning. Erfarne eksperter fra Visumservice gennemgår og kontrollerer dine dokumenter for at bekræfte, at din ansøgning er klar til indsendelse eller om der eventuelt er oplysninger, som skal rettes.

Få mere at vide