Krav til forretningsvisum til Thailand Visum for danske statsborgere

  1. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen

  2. Fotografi(er)

    Du skal forelægge et pasbillede i farver, som lever op til følgende kriterier:

    • Være taget inden for de seneste tre måneder og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet
    • Være taget op ad en helt hvid baggrund
    • Være 35 mm gange 45 mm stort
    • Gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk
    • Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål
    • Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer

  3. Garantibrev

    Du skal forelægge et garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Alle breve skal være udskrevet på firmabrevpapir, der viser en dansk postadresse. Brug eksempelgarantibrevet på adressen https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf til at udforme dit brev.

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

  4. Invitationsbrev

    Et invitationsbrev fra virksomheden, som ansøgeren vil besøge. Dette brev skal:

    • Være på virksomhedens brevpapir
    • Indeholde ansøgerens navn og nationalitet
    • Indeholde ansøgerens jobtitel og startdatoen for ansættelsesforholdet 
    • Specificere besøgsstedet og formålet med besøget
    • Specificere det ønskede antal indrejser og visummets nødvendige gyldighedsperiode
    • Indeholde dato(er) for ind- og udrejse 
    • Indeholde kontaktoplysninger på den inviterende virksomhed/værten
    • Være forsynet med den inviterende virksomheds stempel
    • Være underskrevet på originalen 

  5. Oplysninger om virksomhedsregistrering

    Dokumentation for registrering af den virksomhed, der skal besøges. Dette skal forelægges i form af kopi af virksomhedens registreringspapirer

  6. Bevis for rejseplan

    Oplysninger vedrørende rejseplaner. Disse skal forelægges i form af:

    • En kopi af flyveplanen eller e-billetten
    • En kopi af hotelbekræftelsen

  7. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular. Formularen skal:

    • Udfyldes med store blokbogstaver
    • Udskrives og underskrives af ansøgeren

  8. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  9. Tidligere besøgt et gul feber risikoområde

    Ansøgere, der har besøgt et gul feberrisikoområde (dele af Central- og Sydamerika og Afrika) inden for de sidste tre måneder, skal give en kopi af et gyldigt gule vaccinationskort.Ansøgere vil også blive forpligtet til at fremvise det gule vaccinationskort ved ankomst.

Krav til turistvisum til Thailand Visum for danske statsborgere

  1. Visum kan være påkrævet

    Visum behøves ikke for ophold på op til 30 dage. Den rejsende skal:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres

    Visum kræves for ophold over 30 dage. Kravene kan findes i Visumservice ansøgningsspakke.

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen

  3. Fotografi(er)

    Du skal forelægge et pasbillede i farver, som lever op til følgende kriterier:

    • Være taget inden for de seneste tre måneder og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet
    • Være taget op ad en helt hvid baggrund
    • Være 35 mm gange 45 mm stort
    • Gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk
    • Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål
    • Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer

  4. Kopi af pas

    En tydelig kopi af informationssiden fra ansøgerens pas.

  5. Bevis for rejseplan

    Oplysninger vedrørende rejseplaner. Disse skal forelægges i form af:

    • En kopi af flybekræftelse til indrejse/udrejse
    • En kopi af hotelbekræftelsen

  6. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular. Formularen skal:

    • Udfyldes med store blokbogstaver
    • Udskrives og underskrives af ansøgeren

  7. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  8. Ansøgere om flere indrejser

    Ansøgere som ønsker flere indrejses visum skal vedlægge et kopi af kontoudtog hvor der er minimum 37.000 DKK tilgængelige.

  9. Tidligere besøgt et gul feber risikoområde

    Ansøgere, der har besøgt et gul feberrisikoområde (dele af Central- og Sydamerika og Afrika) inden for de sidste tre måneder, skal give en kopi af et gyldigt gule vaccinationskort.Ansøgere vil også blive forpligtet til at fremvise det gule vaccinationskort ved ankomst.

Premium Priority

Udsæt ikke dine rejseplaner i fare. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service.

Få mere at vide

Digital fotoservice

Visumservice digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Vælg Visumservice

Hurtigt.  Visumservice er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Visumservice kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Visumservice opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.