Krav til forretningsvisum til Thailand Visum for danske statsborgere

  1. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen

  2. Fotografi

    Du bedes sende ét fotografi. Upload dit foto, så udskriver vi det i overensstemmelse med de nøjagtige specifikationer, som dette visum kræver. Følg https://visumservice.dk/photo-service for at uploade dit foto.


    Du kan også aflevere to pasfarvefoto, som overholder følgende specifikke kriterier: Det skal være taget inden for de seneste tre måneder op ad en hvid baggrund og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet; det skal være 35 mm gange 45 mm stort; det skal gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk. Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål. Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer.

  3. Garantibrev

    Du skal forelægge et garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Sørg for, at dit brev lever op til de specifikke krav, ved at bruge vores digitale garantibrev. Besøghttps://visumservice.dk/bcl-orderfor at komme i gang.

    Du kan også bruge eksempelgarantibrevet, der findes på https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf , med det eksakte viste sprogvalg og format for at forhindre afvisning og mulige forsinkelser af din visumanmodning. 

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

  4. Invitationsbrev

    Et invitationsbrev fra virksomheden, som ansøgeren vil besøge. Dette brev skal:

    • Være på virksomhedens brevpapir
    • Indeholde ansøgerens navn og nationalitet
    • Indeholde ansøgerens jobtitel og startdatoen for ansættelsesforholdet 
    • Specificere besøgsstedet og formålet med besøget
    • Specificere det ønskede antal indrejser og visummets nødvendige gyldighedsperiode
    • Indeholde dato(er) for ind- og udrejse 
    • Indeholde kontaktoplysninger på den inviterende virksomhed/værten
    • Være forsynet med den inviterende virksomheds stempel
    • Være underskrevet på originalen 

  5. Oplysninger om virksomhedsregistrering

    Dokumentation for registrering af den virksomhed, der skal besøges. Dette skal forelægges i form af kopi af virksomhedens registreringspapirer

  6. Bevis for rejseplan

    En kopi af flyveplanen eller e-billetten.

  7. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular. Formularen skal:

    • Udfyldes med store blokbogstaver
    • Udskrives og underskrives af ansøgeren

  8. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  9. Registrering af Rejsende (anbefales på det kraftigste)

    Det danske udenrigsministerium anbefaler danske statsborgere at registrere sig ved den danske ambassade i de lande, de har tænkt sig at besøge. Du kan føle dig sikrere under dine udlandsrejser ved at få Visumservice til at registrere din rejse hos det danske udenrigsministerium. Ved registrering underrettes den danske ambassade i alle de lande, som din rejseplan omfatter, og du meldes til kriseregistreringssystemet. Hvis du vil melde dig til denne valgfrie service, skal du udfylde registreringsformularen i dette sæt og sende den til os sammen med resten af dine dokumenter

Krav til turistvisum til Thailand Visum for danske statsborgere

  1. Visum kan være påkrævet

    Visum behøves ikke for ophold på op til 30 dage. Den rejsende skal:

    • Have et pas gyldigt mindst seks måneder efter afrejse, med minimum en blank visum side i passet.
    • Have bevis for tilstrækkelige økonomiske midler
    • Have tur / retur flybillet
    • Have alle dokumenter som kræves til næste destination
    • Meddele flyselskabet at visum ikke er nødvendigt

    Visum kræves for ophold over 30 dage. Kravene kan findes i Visumservice ansøgningsspakke.

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen

  3. Fotografi

    Du bedes sende ét fotografi. Upload dit foto, så udskriver vi det i overensstemmelse med de nøjagtige specifikationer, som dette visum kræver. Følg https://visumservice.dk/photo-service for at uploade dit foto.


    Du kan også aflevere to pasfarvefoto, som overholder følgende specifikke kriterier: Det skal være taget inden for de seneste tre måneder op ad en hvid baggrund og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet; det skal være 35 mm gange 45 mm stort; det skal gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk. Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål. Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer.

  4. Kopi af pas

    En tydelig kopi af informationssiden fra ansøgerens pas.

  5. Bevis for rejseplan

    Oplysninger vedrørende rejseplaner. Disse skal forelægges i form af:

    • En kopi af flybekræftelse til indrejse/udrejse
    • En kopi af hotelbekræftelsen

  6. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular. Formularen skal:

    • Udfyldes med store blokbogstaver
    • Udskrives og underskrives af ansøgeren

  7. Ansøgere om flere indrejser

    Ansøgere som ønsker flere indrejses visum skal vedlægge et kopi af kontoudtog hvor der er minimum 37.000 DKK tilgængelige.

  8. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  9. Registrering af Rejsende (anbefales på det kraftigste)

    Det danske udenrigsministerium anbefaler danske statsborgere at registrere sig ved den danske ambassade i de lande, de har tænkt sig at besøge. Du kan føle dig sikrere under dine udlandsrejser ved at få Visumservice til at registrere din rejse hos det danske udenrigsministerium. Ved registrering underrettes den danske ambassade i alle de lande, som din rejseplan omfatter, og du meldes til kriseregistreringssystemet. Hvis du vil melde dig til denne valgfrie service, skal du udfylde registreringsformularen i dette sæt og sende den til os sammen med resten af dine dokumenter

Premium Priority

Har du ikke tid til selv at stå for alle trin i visumansøgningen?  Med Premium Priority vil en af vores eksperter tage sig af hele processen fra start til slut. Din personlige konsulent vil tage sig af din ansøgning og sikre, at dit visum udstedes hurtigst muligt. Premium priority er vores VIP tilbud til dig, som ønsker at få specialtilpasset og personlig service.

Få mere at vide

Digital fotoservice

Visumservice digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Vælg Visumservice

Hurtigt.  Visumservice er den hurtigste måde at få visum på.

Nemt.  Visumservice kan hjælpe.  Vores eksperter kan kontaktes telefonisk eller via e-mail.

Sikkert.  Visumservice opretholder den højeste branchestandard inden for datasikkerhed.