For at søge om visum selv, kan du besøge ambassadens hjemmeside for at lære mere om ansøgningsprocessen.Du kan blive bedt om at booke en tid for at indlevere din visumansøgning personligt. Ambassadegebyret er fra kr.280,00.

Spar tid - lad Visumservice håndtere din visumansøgning for dig

  • Ikke mere forskning - vi giver dig alt hvad du behøver. Vi sender dig en tilpassset ansøgningspakke med nemme instruktioner for din visumansøgning, så du ikke behøver at undersøge disse selv.
  • Få det visum du behøver til din rejse, vores visumeksperter sørger for du får en korrekt visumansøgning. Vi sørger for din ansøgning er komplet inden den bliver indleveret på ambassaden, for at undgå forsinkelser.
  • Spar tid - vi leverer din ansøgning til ambassaden for dig. Vi behandler din visumansøgning så du ikke behøver at bestille en tid eller stå i kø. Visumservice er en officiel visumagent. Gebyret for håndtering af din visumansøgning starter med kr.1.000,00.
  • Dit pas er altid sikret. Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. VI har firmapolitik og procedure til rådighed for at sikre, at dine dokumenter og oplysninger er sikret. Vi deler ikke din personlig data eller private dokumenter.

Dette websted er ikke tilknyttet regeringen.

Rusland Visumansøgning servicegebyr for forretning eller turist

Ambassadegebyr

kr.280,00

Visumservice Gebyr

kr.1.000,00

Gebyret for håndtering af din visumansøgning starter med kr.1.000,00. Du skal derudover også betale for det konsulære gebyr, der starter med kr.280,00.