1. Hurtigt.  VisumService specialiseret i Saint Vincent og Grenadinerne viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Saint Vincent og Grenadinerne visum.
  2. Nemt.  VisumService er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Saint Vincent og Grenadinerne viseringer på Saint Vincent og Grenadinerne ambassade hver dag for statsborger af Saint Vincent og Grenadinerne.

Saint Vincent og Grenadinerne Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Saint Vincent og Grenadinerne visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Saint Vincent og Grenadinerne visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Saint Vincent og Grenadinerne visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Saint Vincent og Grenadinerne visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Saint Vincent og Grenadinerne Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til 90 dages varighed pr. 180 dage. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres

Krav til turistvisum til Saint Vincent og Grenadinerne Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til 90 dages varighed pr. 180 dage. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres