1. Hurtigt.  Visumservice specialiseret i Samoa (Amerikansk) viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Samoa (Amerikansk) visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Samoa (Amerikansk) viseringer på Samoa (Amerikansk) ambassade hver dag for statsborger af Samoa (Amerikansk).

Samoa (Amerikansk) Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Samoa (Amerikansk) visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Samoa (Amerikansk) visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Samoa (Amerikansk) visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Samoa (Amerikansk) visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Samoa (Amerikansk) Visum for danske statsborgere

  1. Visum ved ankomst

    Et visum med ophold i op til 30 dage er muligt ved ankomst med et lille gebyr. Den rejsende må:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed på indrejsetidspunktet og mindst to tomme visumsider
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Skal kunne forelægge bevis for videregående flyvning/returflyvning
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt

Krav til turistvisum til Samoa (Amerikansk) Visum for danske statsborgere

  1. Visum ved ankomst

    Et visum med ophold i op til 30 dage er muligt ved ankomst med et lille gebyr. Den rejsende må:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed på indrejsetidspunktet og mindst to tomme visumsider
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Skal kunne forelægge bevis for videregående flyvning/returflyvning
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt