1. Hurtigt.  Visumservice specialiseret i Papua Ny Guinea viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Papua Ny Guinea visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Papua Ny Guinea viseringer på Papua Ny Guinea ambassade hver dag for statsborger af Papua Ny Guinea.

Papua Ny Guinea Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Papua Ny Guinea visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Papua Ny Guinea visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Papua Ny Guinea visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Papua Ny Guinea visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Papua Ny Guinea Visum for danske statsborgere

  1. Visum ved ankomst

    Et visum med ophold i op til 60 dage er muligt ved ankomst med et lille gebyr. Den rejsende må:

    • Ankomme i Port Moresby's Internationale Airport (POM) eller Tokua (Rabaul) Internation Airpot (RAB)
    • Være i besiddelse af et gyldigt pas med mindst seks måneders gyldighed fra udrejsedatoen
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination

Krav til turistvisum til Papua Ny Guinea Visum for danske statsborgere

  1. Visum ved ankomst

    Et visum med ophold i op til 60 dage er muligt ved ankomst med et lille gebyr. Den rejsende må:

    • Ankomme i Port Moresby's Internationale Airport (POM) eller Tokua (Rabaul) Internation Airpot (RAB)
    • Være i besiddelse af et gyldigt pas med mindst seks måneders gyldighed fra udrejsedatoen
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination