1. Hurtigt.  Visumservice specialiseret i Filippinerne viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Filippinerne visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Filippinerne viseringer på Filippinerne ambassade hver dag for statsborger af Filippinerne.

Filippinerne Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Filippinerne visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Filippinerne visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Filippinerne visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Filippinerne visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Filippinerne Visum for danske statsborgere

  1. Visum kan være påkrævet

    Visumfritaget for et ophold af op til 30 dages varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal være i besiddelse af et pas, som har en resterende gyldighedsperiode på mindst seks måneder efter udrejse fra destinationslandet, og som har mindst én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for videreflyvninger/returflyvninger
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt

    Det kan ikke garanteres, at indrejse tillades. Forhør dig ved ambassaden for at få nærmere oplysninger, og bekræft ved flyselskabet, om man tillader boarding uden visum. Der kræves visum til ophold af mere end 30 dages varighed.

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen
    • Være absolut ubeskadiget

  3. Fotografi

    Du bedes sende ét fotografi. Upload dit foto, så udskriver vi det i overensstemmelse med de nøjagtige specifikationer, som dette visum kræver. Følg https://visumservice.dk/photo-service for at uploade dit foto.


    Du kan også aflevere to pasfarvefoto, som overholder følgende specifikke kriterier: Det skal være taget inden for de seneste tre måneder op ad en hvid baggrund og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet; det skal være 35 mm gange 45 mm stort; det skal gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk. Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål. Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer.

  4. Garantibrev

    Du skal forelægge et garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Sørg for, at dit brev lever op til de specifikke krav, ved at bruge vores digitale garantibrev. Besøghttps://visumservice.dk/bcl-orderfor at komme i gang.

    Du kan også bruge eksempelgarantibrevet, der findes på https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf , med det eksakte viste sprogvalg og format for at forhindre afvisning og mulige forsinkelser af din visumanmodning. 

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

  5. Invitationsbrev

    Et invitationsbrev fra virksomheden, som ansøgeren vil besøge. Dette brev skal:

    • Være på virksomhedens brevpapir
    • Indeholde ansøgerens navn og nationalitet
    • Indeholde ansøgerens jobtitel og startdatoen for ansættelsesforholdet 
    • Specificere besøgsstedet og formålet med besøget
    • Specificere det ønskede antal indrejser og visummets nødvendige gyldighedsperiode
    • Indeholde dato(er) for ind- og udrejse 
    • Indeholde kontaktoplysninger på den inviterende virksomhed/værten
    • Være forsynet med den inviterende virksomheds stempel
    • Være underskrevet på originalen 

  6. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular

  7. Visumgyldighed

    Dette visum er til et ophold for op til 59 dage per indrejse.

  8. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  9. Registrering af Rejsende (anbefales på det kraftigste)

    Det danske udenrigsministerium anbefaler danske statsborgere at registrere sig ved den danske ambassade i de lande, de har tænkt sig at besøge. Du kan føle dig sikrere under dine udlandsrejser ved at få Visumservice til at registrere din rejse hos det danske udenrigsministerium. Ved registrering underrettes den danske ambassade i alle de lande, som din rejseplan omfatter, og du meldes til kriseregistreringssystemet. Hvis du vil melde dig til denne valgfrie service, skal du udfylde registreringsformularen i dette sæt og sende den til os sammen med resten af dine dokumenter

Krav til turistvisum til Filippinerne Visum for danske statsborgere

  1. Visum kan være påkrævet

    Visumfritaget for et ophold af op til 30 dages varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal være i besiddelse af et pas, som har en resterende gyldighedsperiode på mindst seks måneder efter udrejse fra destinationslandet, og som har mindst én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af dokumentation for videreflyvninger/returflyvninger
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt

    Det kan ikke garanteres, at indrejse tillades. Forhør dig ved ambassaden for at få nærmere oplysninger, og bekræft ved flyselskabet, om man tillader boarding uden visum. Der kræves visum til ophold af mere end 30 dages varighed.

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen
    • Være absolut ubeskadiget

  3. Fotografi

    Du bedes sende ét fotografi. Upload dit foto, så udskriver vi det i overensstemmelse med de nøjagtige specifikationer, som dette visum kræver. Følg https://visumservice.dk/photo-service for at uploade dit foto.


    Du kan også aflevere to pasfarvefoto, som overholder følgende specifikke kriterier: Det skal være taget inden for de seneste tre måneder op ad en hvid baggrund og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet; det skal være 35 mm gange 45 mm stort; det skal gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk. Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål. Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer.

  4. Bevis for rejseplan

    Dette skal forelægges i form af kopi af flybekræftelsen, som viser vidererejse/returrejse

  5. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular

  6. Visumgyldighed

    Dette visum er til et ophold for op til 59 dage per indrejse.

  7. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  8. Registrering af Rejsende (anbefales på det kraftigste)

    Det danske udenrigsministerium anbefaler danske statsborgere at registrere sig ved den danske ambassade i de lande, de har tænkt sig at besøge. Du kan føle dig sikrere under dine udlandsrejser ved at få Visumservice til at registrere din rejse hos det danske udenrigsministerium. Ved registrering underrettes den danske ambassade i alle de lande, som din rejseplan omfatter, og du meldes til kriseregistreringssystemet. Hvis du vil melde dig til denne valgfrie service, skal du udfylde registreringsformularen i dette sæt og sende den til os sammen med resten af dine dokumenter