1. Hurtigt.  VisumService specialiseret i New Zealand viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et New Zealand visum.
  2. Nemt.  VisumService er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle New Zealand viseringer på New Zealand ambassade hver dag for statsborger af New Zealand.

New Zealand Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit New Zealand visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit New Zealand visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et New Zealand visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det New Zealand visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til New Zealand Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til tre måneders varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres

  2. Visumbetingelser

    Ansøgere, der har en straffeattest, eller som er blevet deporteret eller fjernet fra et hvilket som helst land, er muligvis ikke berettiget til at få visum eller visumfritagelse og skal kontakte ambassaden direkte for at få bekræftelse.

Krav til turistvisum til New Zealand Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til tre måneders varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres

  2. Visumbetingelser

    Ansøgere, der har en straffeattest, eller som er blevet deporteret eller fjernet fra et hvilket som helst land, er muligvis ikke berettiget til at få visum eller visumfritagelse og skal kontakte ambassaden direkte for at få bekræftelse.