1. Hurtigt.  Visumservice specialiseret i Sri Lanka viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Sri Lanka visum.
  2. Nemt.  Visumservice er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Sri Lanka viseringer på Sri Lanka ambassade hver dag for statsborger af Sri Lanka.

Sri Lanka Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Sri Lanka visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Sri Lanka visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Sri Lanka visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Sri Lanka visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Sri Lanka Visum for danske statsborgere

  1. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen
    • Være absolut ubeskadiget

  2. Fotografi

  3. Fotografi(er)

    Du skal forelægge to pasbilleder i farve, som lever op til følgende kriterier:

    • De skal være taget inden for de seneste tre måneder og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet
    • De skal være taget op ad en helt hvid baggrund
    • De skal være 35 mm gange 45 mm store
    • De skal vise hele dit hoved forfra med dit ansigt centreret i midten og udvisende et neutralt udtryk (ikke smilende)
    • Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål
    • Dine fotos må ikke være fastgjort til din ansøgning, og de må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer

  4. Garantibrev

    Du skal forelægge et garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Alle breve skal være udskrevet på firmabrevpapir, der viser en dansk postadresse. Brug eksempelgarantibrevet på adressen https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf til at udforme dit brev.

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

  5. Invitationsbrev

    Et invitationsbrev fra virksomheden, som ansøgeren vil besøge. Dette brev skal:

    • Være på virksomhedens brevpapir
    • Indeholde ansøgerens navn og nationalitet
    • Indeholde ansøgerens jobtitel og startdatoen for ansættelsesforholdet 
    • Specificere besøgsstedet og formålet med besøget
    • Specificere det ønskede antal indrejser og visummets nødvendige gyldighedsperiode
    • Indeholde dato(er) for ind- og udrejse 
    • Indeholde kontaktoplysninger på den inviterende virksomhed/værten
    • Være forsynet med den inviterende virksomheds stempel
    • Være underskrevet på originalen 

  6. Bevis for rejseplan

    Dette skal forelægges i form af kopi af flybekræftelsen, som viser vidererejse/returrejse

  7. Visumansøgningsformular

    To færdigudfyldt og underskrevet visumansøgningninger. Ansøgningen skal:

    • Være udfyldt med blockbogstaver
    • Udprintes og signeres af ansøgeren

  8. Visumservice Ordreformular

    Vedlæg Visumservice-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen.