1. Hurtigt.  VisumService specialiseret i Kasakhstan viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Kasakhstan visum.
  2. Nemt.  VisumService er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Kasakhstan viseringer på Kasakhstan ambassade hver dag for statsborger af Kasakhstan.

Kasakhstan Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Kasakhstan visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Kasakhstan visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Kasakhstan visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Kasakhstan visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Kasakhstan Visum for danske statsborgere

  1. Visum kan være påkrævet

    Myndighederne i Kasakhstan har indført en visumfri ordning, begyndende fra 15. juli 2014 til 31. december 2018. Visumfritagelsen gælder for et ophold af maksimalt 30 dages varighed. Rejsende kan rejse ind i og ud af Kasakhstan flere gange i op til 30 kalenderdage fra det øjeblik, hvor de krydser landegrænsen.

    Vær venligst opmærksom på, at selv om du bliver i mindre end 30 dage, skal du:

    • Have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed på indrejsetidspunktet og mindst én tom visumside
    • Være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Være i besiddelse af dokumentation for flybilletter til vidererejse/tilbagerejse
    • Være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser varierer

    Ophold af mere end 30 dages varighed kræver visum. Kravene fremgår af VisumService-ansøgningspakken.

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen

  3. Fotografi

    Du bedes sende ét fotografier. Upload dit foto, så udskriver vi det i overensstemmelse med de nøjagtige specifikationer, som dette visum kræver. Følg https://visumservice.dk/photo-service for at uploade dit foto.


    Du kan også aflevere to pasfarvefoto, som overholder følgende specifikke kriterier: Det skal være taget inden for de seneste tre måneder op ad en hvid baggrund og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet; det skal være 35 mm gange 45 mm stort; det skal gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk. Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål. Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer.

  4. Garantibrev

    Du skal forelægge et garantibrev fra ansøgerens danske arbejdsgiver. Sørg for, at dit brev lever op til de specifikke krav, ved at bruge vores digitale garantibrev. Besøghttps://visumservice.dk/bcl-orderfor at komme i gang.

    Du kan også bruge eksempelgarantibrevet, der findes på https://visumservice.dk/forms?formname=Business%20Introduction%20Letter%20Sample.pdf , med det eksakte viste sprogvalg og format for at forhindre afvisning og mulige forsinkelser af din visumanmodning. 

    Vær opmærksom på, at de fleste ambassader kræver, at garantibrevet er dateret inden for en måned fra indgivelsen af ansøgningen.

  5. Invitationsbrev

    Et officielt invitationsbrev. Kopi kan accepteres. Invitationsbrevet skal:

    • Udstedes af udenrigsministeriet i Kazaksthan og have det officielle reference nummer udgivet af ministeriet
    • Skal kun indleveres af ansøgere som søgere dobbelt eller tre indrejser. Ansøgere som kræver et enkelt indrejses visum 30 dage, behøver ikke et invitationsbrev.

  6. Kopi af pas

    En tydelig kopi af informationssiden fra ansøgerens pas.

  7. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular. Formularen skal:

    • Udfyldes med store blokbogstaver
    • Udskrives og underskrives af ansøgeren

  8. VisumService Ordreformular

    Forelæg VisumService-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

Krav til turistvisum til Kasakhstan Visum for danske statsborgere

  1. Visum kan være påkrævet

    Myndighederne i Kasakhstan har indført en visumfri ordning, begyndende fra 15. juli 2014 til 31. december 2018. Visumfritagelsen gælder for et ophold af maksimalt 30 dages varighed. Rejsende kan rejse ind i og ud af Kasakhstan flere gange i op til 30 kalenderdage fra det øjeblik, hvor de krydser landegrænsen.

    Vær venligst opmærksom på, at selv om du bliver i mindre end 30 dage, skal du:

    • Have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed på indrejsetidspunktet og mindst én tom visumside
    • Være i besiddelse af dokumentation for tilstrækkelige midler
    • Være i besiddelse af dokumentation for flybilletter til vidererejse/tilbagerejse
    • Være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser varierer

    Ophold af mere end 30 dages varighed kræver visum. Kravene fremgår af VisumService-ansøgningspakken.

  2. Pas

    Ansøgerens fysiske pas. Passet skal:

    • Have mindst to tomme visumsider
    • Være gyldigt i seks måneder ud over udrejsedatoen

  3. Fotografi

    Du bedes sende ét fotografier. Upload dit foto, så udskriver vi det i overensstemmelse med de nøjagtige specifikationer, som dette visum kræver. Følg https://visumservice.dk/photo-service for at uploade dit foto.


    Du kan også aflevere to pasfarvefoto, som overholder følgende specifikke kriterier: Det skal være taget inden for de seneste tre måneder op ad en hvid baggrund og fremstillet på fotopapir af høj kvalitet; det skal være 35 mm gange 45 mm stort; det skal gengive fuld frontal visning af dit hoved med ansigtet centreret i midten og med et neutralt (ikke smilende) udtryk. Du må hverken være iført briller eller hovedbeklædning ud over til religiøse formål. Dit foto må ikke være fastgjort til din ansøgning, og det må ikke udvise spor efter lim eller hæfteklammer.

  4. Introduktionsbrev

    Et originalt introduktionsbrev fra ansøgeren. Dette skal:

    • Angive formålet med rejsen
    • Angive ansøgers fulde navn, adresse og telefonnummer
    • Angive ind- og udrejsedatoerne
    • Være dateret og underskrevet af ansøgeren
    • Være adresseret til ambassaden

  5. Forsikringsbevis

    Kopi af rejseforsikringscertifikatet. Certifikatet skal oplyse:

    • Ansøgers fulde navn
    • At forsikringen er gyldig i destinationslandet
    • Policens løbetid

  6. Bevis for rejseplan

    Oplysninger vedrørende rejseplaner. Disse skal forelægges i form af:

    • En kopi af flybekræftelse til indrejse/udrejse
    • En kopi af hotelbekræftelsen

  7. Visumansøgningsformular

    En fuldstændigt udfyldt og underskrevet visumansøgningsformular. Formularen skal:

    • Udfyldes med store blokbogstaver
    • Udskrives og underskrives af ansøgeren

  8. VisumService Ordreformular

    Forelæg VisumService-ordreformularen, der er indeholdt i dette sæt.

    Bemærk venligst, at kortbetalinger først foretages ved færdiggørelse af visumansøgningsprocessen. 

  9. Tre indrejses ansøgere

    Rejsende som søger om et tre indrejses visum skal fremlægge original invitationsbrev som bliver udstedt af den konsulære afdeling af udenrigsministeriet i Kazaksthan.