1. Hurtigt.  VisumService specialiseret i Bermuda viseringer og kan hjælpe dig med at ansøge om et Bermuda visum.
  2. Nemt.  VisumService er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Bermuda viseringer på Bermuda ambassade hver dag for statsborger af Bermuda.

Bermuda Visum FAQs

Hvornår er det bedst at ansøge om mit Bermuda visum?
Det bedste tidspunkt at ansøge om dit Bermuda visum er tidligst 1-2 måneder inden din afrejse. Medmindre du er i tidspres, har vi mulighed for at assistere dig med en ekspres visumbehandling på ambassaden.

Skal jeg sende mit pas til et Bermuda visum? Er det sikkert at sende et pas?
Ja. Du er nødsaget til at sende dit originale pas, og ikke et kopi af det. Det Bermuda visum vil blive stemplet i dit pas og bliver et af dine pas sider. Visum anmodningen kan ikke behandles uden dit originale pas. Da passet er vigtigt, vil vi anbefale at du sender din ansøgning med en sikker metode, blandt andet med anbefalet post eller kurerservice.

Krav til forretningsvisum til Bermuda Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til tre måneders varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres
    • Skal have en invitation fra vedkommendes vært/sponsor i destinationslandet, hvis de bliver i mere end 10 dage

Krav til turistvisum til Bermuda Visum for danske statsborgere

  1. Visumfritaget

    Visumfritaget for et ophold af op til tre måneders varighed. Den rejsende skal/må/må ikke:

    • Skal have et pas med mindst seks måneders resterende gyldighed ved indrejse og én tom visumside
    • Skal være i besiddelse af bevis for tilstrækkelige midler
    • Skal være i besiddelse af bevis for flybilletter til videregående rejse/tilbagerejse
    • Skal være i besiddelse af dokumenter, der dokumenterer formålet med rejsen
    • Skal være i besiddelse af samtlige dokumenter, der er nødvendige for næste destination
    • Skal bekræfte ved flyselskabet, at boarding uden visum er tilladt, da disse betingelser kan ændres