Legaliseringer

Vi tilbyder hurtig, nem og sikker dokumentlegaliserings-, Apostille-, oversættelses- og notariseringsserviceydelser. Igangsæt din ordre nedenfor, eller kontakt os på legalisation@visumservice.dk for at påbegynde en konsultation. Vi tager os tid til at sætte os ind i dine behov for legalisering og arbejder trin for trin sammen med dig for at sikre, at du får de rette dokumenter i rette tid. Vær opmærksom på, at den endelige pris for din ordre afgøres af dokumenternes type, ambassadens procedure og de nødvendige trin.

Legaliseringsgebyrer opkræves pr. dokument pr. trin. Du finder en oversigt over alle Visumservice-gebyrer på vores servicegebyrside


Tilføj notat

Legalisering er en proces til dokumentbekræftelse, der benyttes af internationale myndigheder. Hvis du har til hensigt at bruge et dokument i udlandet, kræver de lokale myndigheder, at det legaliseres, inden det kan betragtes som gyldigt. Forskellige lande har egne krav til legalisering, som fastlægges af typen på dokumentet, der legaliseres, og dokumentets tilsigtede anvendelse.

Dokumenter, der almindeligvis kræver legalisering, er:

  • Oprindelsescertifikater
  • Faktura
  • Forretningskontrakter
  • Eksportdokumenter
  • Fuldmagt
  • Adoptionspapirer
  • Vielses-/fødselsattester
  • Uddannelsesbeviser
  • Medicinske dokumenter
  • Certifikater for afgiftsfritaget salg

Legalisering er en proces med flere trin. Dit dokument skal ofte legaliseres af en lokal myndighed, de danske myndigheder og destinationslandets ambassade for at blive betragtet som ægte og gyldigt.

Vi kan hjælpe. Kontakt vores legaliseringseksperter på legalisation@visumservice.dk for at påbegynde en konsultation. Vi tager os tid til at sætte os ind i dine behov for legalisering og arbejder trin for trin sammen med dig for at sikre, at du får de rette dokumenter i rette tid.

Klar til at gå i gang? Klik på 'Igangsæt ordre' for at afgive en online-ordre. Du modtager en bekræftelses-e-mail og en ansøgningspakke med de nødvendige dokumenter. Du kan også e-maile ansøgningspakken, hvis du vil have Visumservice til at ordne legaliseringsservicen for dig. Vær opmærksom på, at den endelige pris for din ordre afgøres af dokumenternes type, ambassadens procedure, og hvor hurtigt du skal bruge dem igen.

Tilbudte legaliseringsserviceydelser:

Apostille: En Apostille er et stempel, der sikrer autenticiteten af dine officielle dokumenter. Apostiller udstedes af Udenrigsministeriet, som certificerer at dine dokumenter er ægte, og de kræves af følgende lande.

Legalisering: Hvis landet, hvor du har tænkt dig at bruge dit dokument, ikke har undertegnet Apostille-traktaten, er en legalisering påkrævet. Uanset hvilken proces du har brug for, kan Visumservice arrangere samtlige faser af din legaliseringsproces.

Oversættelser: I visse situationer kræver myndighederne, at dokumenter oversættes. Vi kan oversætte dine dokumenter, så de kan bruges af de pågældende ambassader eller myndigheder. Vi kan også oversætte udenlandske dokumenter til engelsk.

Notarisering: Notarisering bekræfter, at kendsgerninger, der fremgår af et dokument, er autentiske, og visse lande kræver notarisering. Vi tilbyder notariseringsservice for at sikre, at dine vigtige dokumenter betragtes som gyldige og retmæssige.


Tilføj notat

Digital fotoservice

Visumservice digitale fotoservice er en hurtig og effektiv måde at sende et foto til din visumansøgning på. Du skal blot uploade eller sende dit foto til os, hvorefter din visumkonsulent sikrer, at fotoet stemmer overens med ambassadens krav. Dit fotos printes herefter og vedlægges din ansøgning inden den indsendes til ambassaden.

Få mere at vide

Skal du til Australien?

Søg online, og få elektronisk visum til din rejse til Australien i løbet af få sekunder.   

En ETA giver dig tilladelse til at rejse ind i Australien så mange gange, du har lyst til inden for 12 måneder fra udstedelsesdatoen.

Få mere at vide

Premium Priority

Vores VIP service med personlig tilknyttet konsulent. En dedikeret specialist vil klare hele processen fra start til slut, idet den ekspertise er nødvendig for at sikre, at din anmodning godkendes hurtigst muligt. Oplev sikkerheden og bekvemmeligheden med vores Premium Priority Service

Få mere at vide